Cura i dečko

Nekada ti se može činiti da između vas ima nešto i da idete prema vezi, ali onda saznaš da on baš i nema isto mišljenje i da ima malo drugačije planove. I izvisiš! Riješi kviz i provjeri kakve su vam šanse.

Niste još službeno u vezi, ali se viđate neko vrijeme. Iako ti se čini da ste na dobrom putu da to postane nešto više, to ne mora uvijek biti i mišljenje druge strane i nešto što se dogodi. Nekada stvari ipak ne završe s vezom, koliko se god tebi činilo da tamo idu. Postoje neka ponašanja po kojima možeš procijeniti ima li vaše viđanje na kraju puta moguću vezu ili je već sada jasno da se on nije toliko vezao ili da ne želi ništa ozbiljno. Kada ste zapeli u „skoro pa veza, ali još nije“ teritoriju, najbolje je otvoreno popričati i vidjeti želite li oboje isto. No, znamo da takvi razgovori nisu nešto što će većina cura voljeti pokretati. Zato za početak možeš riješiti kviz i vidjeti što ti on kaže – idete li negdje ili nigdje? Svakako ti preporučujemo i razgovor s tim dečkom prije nego doneseš bilo kakvu odluku!

 

 

Poljubac KVIZ: Koji je razlog zašto još uvijek nemaš dečka?

Cura i dečko KVIZ: Imaš li nerealna očekivanja od svoje veze i dečka?

kviz test zabava ljubavni kviz želi li biti s tobom hoćete li biti zajedno idete li prema vezi želi li da mu budeš cura gdje ide vaš odnos

Još vijesti