Cura i dečko

Neka njegova ponašanja ti mogu reći da je ozbiljan u vezi s tobom, iako još nije postavio ono THE pitanje i pitao te da mu službeno budeš cura. Kada radi sve ove stvari, pitanje je samo trenutka kada će se to dogoditi.

Viđate se već neko vrijeme i čini ti se da idete prema vezi i da je ozbiljan u vezi tebe i vas, ali nisi 100% sigurna? Nikada niti ne možeš biti 100% sigurna, sve dok te stvarno i ne pita želiš li mu biti cura, no postoje neka ponašanja i znakovi koji ti mogu otkriti da je ozbiljan u vezi s tobom i da vjerojatno želi nešto više, da vaš odnos postane ozbiljniji. Vidi ima li u njegovom ponašanju ovih 10 znakova, ili barem većina njih, jer ako ima, itekako mu se sviđaš i gleda te kao buduću curu. Možda te samo želi još malo bolje upoznati i ne želi brzati u vezu, no svatko tko se ovako ponaša, odaje dojam da je ozbiljan u vezi vašeg odnosa.

1.Drži te za ruku u javnosti
Nije bitno gdje ste i gdje idete, nije mu bed držati te za ruku i uvijek to inicira kada krenete negdje.

2.Redovito se čujete i on ti se redovito prvi javlja
Čujete se svaki dan, bilo porukom ili pozivom, ali ne prođe dan da se ne dopisujete barem kratko ako nemate vremena za više. Puno puta je upravo on taj koji se tebi prvi javlja.

3.Upoznao te s nekim svojim prijateljima ili bratom/sestrom
Ne skriva te, to je dobar znak. Ne bi te išao upoznavati s ljudima u svom životu ako ne želi da i ti u budućnosti ostaneš dio njegovog života.

Čekanje poruke Razlozi zbog kojih ti ne odgovara na poruku – neće ti se svi svidjeti jer si za neke možda i sama kriva

4.Vodi te na prave spojeve, a nije da se samo viđate kod nekoga doma
Osmisli spoj i pozovete negdje van, a ne provodite samo vrijeme kod njega ili tebe doma. Kada ste većinom kod nekoga i ne idete nigdje, na početku odnosa je to malo sumnjivo i može značiti da samo želi fizički odnos.

5.Rekao ti je otvoreno da se ne dopisuje s ni jednom drugom curom
Otvoreno ti je priznao da se ne čuje s niti jednom drugom curom, pa gdje ćeš veći znak da je stvarno ozbiljan u vezi tebe? Vjerojatno ti je to rekao kako bi ti dao do znanja da mu se sviđaš i dao ti neku sigurnost, da znaš da neće otići i da je stvarno zainteresiran.

6.Vikendom navečer je s tobom
Ne moraš se pitati gdje je petkom ili subotom navečer jer ste tada gotovo uvijek zajedno. Ako nekada i niste, to je okej, pogotovo ako ti kaže gdje ide i s kim ide. Čak i u vezi je okej da nastavite izlaziti ponekad svatko sa svojim društvom.

7.Ne skriva mobitel kada mu dođe poruka ili poziv
Nema razloga skrivati mobitel od tebe jer mu nije ni poruka ni poziv od neke druge cure i ne smeta mu što ćeš vidjeti od koga je ili što piše. Otvoren je i iskren s tobom, to je uvijek plus.

8.Šalje ti poruke za dobro jutro i laku noć
Sjeti se i ovakvih slatkih gesti. Zapravo, možda mu je ovo već postalo i uobičajeno da napravi. Samo ti pokazuje da si ti osoba na koju prvo pomisli ujutro i ona koja mu je u mislima i prije spavanja.

Zaljubljeni par Nikada ne bi trebala u vezi tolerirati ovih 12 ponašanja – dečko koji to radi nije za vezu

9.Ne pušta te da satima čekaš na odgovor
Nema neobjašnjive nestanke tijekom dana dok se dopisujete. Ne igra nikakve igrice s tobom niti se pravi da je nedostižan. Zapravo se već ponaša kao da ste skupa iako službeno niste. Komunikacija vam je skroz dobra!

10.Predložio je neki plan za budućnost
Možda da idete na more ili da idete negdje za mjesec dana. Očigledno je ozbiljan s tobom i planira da ćeš biti tu i u budućnosti. Kada netko nije ozbiljan u vezi vašeg odnosa, neće niti raditi neke planove za kasnije jer zna da te ne planira ostaviti u svom životu.

dečko veza viđanje je li ozbiljan u vezi tebe želi li nešto više želi li nešto ozbiljno službena cura znakovi stvarno sviđaš ljubav

Još vijesti