Galerija Natpisi na majicama Teško poslu koji nas čeka Dentalni asistent? Ma ona teta sa strane kod zubara +7 Više izostanaka od saborskih zastupnika

Za maturante je krenulo posljednje polugodište. Još malo i gotova škola! Prije kraja ipak treba „odraditi“ još neke stvari poput norijade ili maturalne večeri.

Norijada je jedini dan u školi kojem se vjerojatno svaki učenik veseli. Iako do njega ima još par mjeseci, treba početi razmišljati o kostimima, majicama i natpisima na majicama. Samo se čini da je natpis lako smisliti, ali tek kada krenete raditi na njemu, vidjet ćete da to baš i nije samo tako. Ne želite biti još jedna kopija i imati natpis kakav su imali i prošlogodišnje generacije, a opet želite da bude i zabavan. Maturanti s natpisima idu u različitim smjerovima, a najzabavniji uvijek ispadnu oni koji se našale sami sa sobom i svojim zanimanjem.

Maturanti i Maja Šuput Maturanti poslali poruku Maji Šuput – imaju jednu veliku želju koju samo ona može ispuniti

Prošlih smo godina mogli vidjeti svakakve natpise, od nekih pomalo prostih, preko onih koji se šale s razrednicima do ismijavanja vlastite budućnosti. U galeriji iznad ti izdvajamo 10 smiješnih natpisa koje vas mogu inspirirati i za vaš budući natpis za kraj škole.

Učenica Stvari koje ti neće nedostajati nakon što završiš srednju školu: Nitko za ovih 9 ne plače

maturanti norijada natpisi na majicama smiješni natpisi na majicama Kraj škole prošlogodišnji maturanti

Još vijesti