Maturanti i Maja Šuput

Maturanti iz Gimnazije Sesvete snimili su video za društvene mreže i poslali poruku našoj poznatoj pjevačici. Imaju jednu veliku želju koju samo ona može ispuniti. Svi čekaju hoće li im se javiti.

Za neke se približava kraj srednje škole! Još par mjeseci i stižu Norijada, državna matura i maturalna večer! Maturante polako hvata euforija i ozbiljno se mora krenuti s pripremama za kraj škole. Jedni su maturanti odlučili uz pomoć društvenih mreža doći do Maje Šuput i skrenuti joj pažnju na sebe. Radi se o maturantima iz Gimnazije Sesvete koji JAKO žele da im Maja Šuput pjeva na maturalnoj večeri, a poruka koju su joj snimili oduševljava.

Učenica Kako da ti zadnji razred srednje škole bude najbolji ikad: 7 načina kako ga u potpunosti iskoristiti

Snimili su video pod nazivom „Poruka za Maju Šuput“ u kojoj su pokazali kako je krenulo putovanje njihova razreda i objasnili da ih je sve u prvom razredu srednje spojila upravo ona. Za maškare su bili svatovi, a Maja i njena pjesma „Svatovska“ bila im je glavni hit.

 

@cekacice Podrzite nas tako da maji posaljete ovaj tiktok na instagram🙏🏽❤️🌹#majasuput #maturalna #gimnazijalci #majomolimtedodji #gimnazijasesvete #trnoruzice ♬ original sound - Trnoruzice

 

Sada, četiri godine kasnije, žele svoje srednjoškolsko putovanje završiti na isti način na koji su ga i započeli – s Majom Šuput. Pozvali su ju na svoju maturalnu i zapravo sve što žele je da im otpjeva SAMO jednu pjesmu i oni će biti sretni.

 

 

Zamolili su sve da ih podrže kako bi ova poruka uopće i došla nekako do Maje. Ljudi su dali sve od sebe, tagiraju Maju u komentarima, dijele video, a iako im za sada Maja još nije odgovorila, svi u komentarima navijaju da Maja vidi video i da im ispuni ovu želju.

maturanti maturalna večer 2024 maja šuput poruka za maju šuput društvene mreže Viralno poslali poruku maji šuput gimnazija sesvete

Još vijesti