Slika nije pronađena

Noć vještica možda je već iza nas, ali Billie Eilish trenutno živi u stvarnoj horor priči koja će vam priuštiti barem tjedan dana noćnih mora.

Pop zvijezda je nedavno otkrila svoju novu frizuru koja je, ni više ni manje nego, fudbalerka! Uz to se pokazalo da je ova super kratka frizura inspirirana '80-ima nastala zbog bojanja kose koje je pošlo po zlu. Dok je na aerodromu razgovarala s paparazzima, Billie je s njima podijelila činjenicu da je njezina nova frizura zapravo posljedica beauty katastrofe.


Kad je fotograf iz TMZ-a komentirao njezinu fudbalerku, Billie je odgovorila: 'Fudbalerka? Kako to misliš fudbalerka? To je baš zločesto', rekla je kroz smijeh. 'Ne, slušajte', nastavila je. 'Znate što se dogodilo? Netko mi je obojao kosu, a polovicu je skurio i sada to liči na fudbalerku, ali to nije namjerno', istaknula je.


Fotograf je reagirao rekavši da Billie treba zadržati svoju novu frizuru, ali da pjevačica je rekla da ništa od toga. 'Nema šanse, puštam da izraste ovo s*anje', rekla je. Srećom, Billie bez napora može profurati ovaj retro friz – ozbiljno!

Foto: YouTube Screenshot/ Getty Images

M.S.K.

Pogledajte još:

Fan je ukrao prsten Billie Eilish tijekom koncerta – nećeš vjerovati što se sljedeće dogodilo!

Najnovija teorija zavjere! Fanovi Billie Eilish uvjereni su da je ona pripadnica iluminata, evo zašto...

Billie Eilish je otkrila razlog zašto nosi široku odjeću - jako je uznemirujuć!

katastrofa Frizura beauty Fudbalerka billie eilish

Još vijesti