Liberty

Kosa je bitan dio izgleda. Neki će na nju staviti veću pažnju, drugi manju, ali sigurno će biti zamijećena. Jedna je cura podijelila s kojom ona frizurom ima najviše uspjeha kod dečki i u komentarima su se drugi složili da je to istina.

Kada se spremaš za negdje, jedan od koraka će uvijek biti i frizura. Čak i da ne radiš nikakvu posebnu frizuru, posvetit ćeš barem minutu kosi. Kada ideš na spoj ili znaš da će tamo gdje ideš biti i dečko koji ti se sviđa, sigurno ćeš se ipak malo potruditi oko izgleda kako bi mu upala u oko. Jedna je frizura na glasu kao ona na koju dečki najviše padaju. Izgleda da tu većina njih voli vidjeti na curama i jako im je privlačna, a prelako ju je napraviti.

Šišanje Frizure uz koje duga kosa neće biti dosadna i obična: 7 ideja koje možeš odnijeti frizerki

Dobra je vijesti i da ju može napraviti baš svatko, bez obzira na duljinu kose. Radi se o frizuri koju je nosila Margot Robbie u filmu „Vuk s Wall Streeta“. Imala je polurep i nekoliko raspuštenih pramenova koji su joj uokvirili lice. Ta je frizura dobitna kombinacija.

 

@libxrtyann #appearance #tips #hairstyles #margotrobbie #wolfofwallstreet ♬ original sound - Liberty

 

Djeluje ženstveno, ali istovremeno i slatko. Nije ju teško napraviti i izgleda dobro na svim duljinama kose. Pogotovo izgleda dobro u malo više messy izdanju kada nije sve savršeno začešljano. Ovu frizuru možeš napraviti i da svežeš polurep ili možeš staviti kopču. Efekt će biti isti kako ju god napraviš jer nije bitno s čim je učvršćeno, već da je pola dignuto, a pola spušteno.

Olivera Orsić Influencerica Olivera Orsić je otkrila parfem o kojem se ne priča, a za koji dobiva brdo komplimenata

Frizura sviđa se dečkima ženska frizura na koju padaju dečki ženstvena frizura za spoj osvojiti dečka

Još vijesti