Tangled

Nikada ne bismo pomislili da netko može biti baš toliko sličan animiranim likovima iz crtića. Ali ovaj dvojac je! Osvojili su ljude i svi ih nagovaraju da zajedno snime video.

Super je kada netko izgleda kao neka slavna osoba, ali koliko se često događa da netko izgleda kao lik iz crtića? Rekli bismo, jako rijetko. Pa ipak, iznimke se događaju. Jedna je djevojka postala hit kada je objavila video u kojem si je napravila frizuru kao Rapunzel u crtiću 'Tangled' nakon što se ošišala. Crte lica, oči, frizura, šminka, nevjerojatna sličnost. Iako je video objavila tek prije 3 dana, već ima preko 20 milijuna pregleda! Svi su iznenađeni i oduševljeni.

 

@yeslydimate

EXCUSE ME?!??????!! IM LIVING MY RAPUNZEL DREAM RN

♬ Kingdom Dance - From "Tangled"/Score - Alan Menken

 

Ali onda, da stvar bude još bolja, na njen se jedan video nadovezao i dečko, koji izgleda kao princ iz istog crtića, Flynn. Ima kostim kao i princ zbog čega je sličnost još veća.

 

@flynnridertiktoks #stitch with @yeslydimate #flynnridertiktok #flynnrider #tangled ♬ Kingdom Dance - From "Tangled"/Score - Alan Menken

 

Često objavljuje videe u svojem 'princ' izdanju, ali tek je ovim mnogima po prvi put zapeo za oko. Iako TikTok može biti izvor ružnih stvari i trendova koji su opasni, isto tako, ima ovu svoju zabavnu stranu, na kojoj smo zapeli i s koje ne planiramo otići jer ovakvi su pronalasci ono što nas oduševi.

Slika nije pronađena Tko je tu prava Rihanna, a tko cura koja samo jako liči na nju? Svi pričaju o ovoj TikTokerici koja joj je identična

Kylie Jenner i njena dvojnica Blizanka Kylie Jenner brutalno odgovorila na prozivanja da kopira Kylie

tangled u stvarnom životu identično flynn rapunzel izgledaju isto