Andjela i šišanje kose

Većina nas ide kod frizera koji nam kosu i vrhove šišaju na standardni način. Uzmu škare, smoče lagano kosu i odrežu vrhove. Ali ne i ova frizerka. Jedna je cura pokazala kako joj šiša vrhove i malo je reći da su ljudi u čudu, a neki i zgroženi.

Šišanje vrhova se čini kao nešto jednostavno, standardno i ni malo uzbudljivo. E pa izgleda da ovisi kod koje frizerke ideš. U jednom salonu postoji način šišanja zbog kojeg skraćivanje vrhova izgleda kao pravi show! Radi se o jako staroj tehnici, koja se navodno koristila prije izuma škara. Radi se o šišanju svijećom. Zapaljenom svijećom. Radi se tako da frizerka zapali pravu svijeću i onda plamenom prolazi po tvojoj kosi i na taj način pali sve one osušene dijelove koji na vrhovima strše.

Punđe Kakve se punđe nose, a kakve su izašle iz mode? Ove zime su u modi 3 punđe – evo koje

To je poseban tretman koji nema svaki salon i za koji vjerojatno treba proći dodatnu obuku, koju ni nema svaka frizerka. Cura koja je to radila je iz Srbije, a kako se čini, kod nas ove opcije trenutno nema, ili su se frizerke koje ju imaju, sakrile od Googla.

 

@angelixcorner Kosa mi je preeeemekana nakon sisanja🫢 #fyp #foryou #balkan @Marina Gurgurovic ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

 

Ne radi se o ničem novom. Ovaj je tretman bio hit i prije nekih 7-8 godina, ali mnogi za njega danas niti ne znaju. Anđela koja ga je radila je pokazala i kosu nakon tretmana i izgleda stvarno lijepo i sjajno. Čak je rekla da ju je od tog šišanja već i prala i da je prošlo neko vrijeme te da joj kosa i dalje izgleda jednako dobro. Neki su malo skeptični jer im se ne čini kao pametna ideja paliti kosu jer bi ju to moglo oštetiti puno više nego spasiti. Ona kaže da joj kosi nije ništa i da izgleda bolje nego ikada. Definitivno najbizarniji način šišanja vrhova koji smo ikada vidjeli, ali ako radi – zašto ne!

Slika nije pronađena Ispucali vrhovi kao neprijatelj broj 1: Počni raditi ove stvari – i vrhovi će ti se manje listati i pucati

šišanje vrhova šišanje svijećom neobično kako izgleda rezultat šišanja svijećom šišanje plamenom frizerka Kosa

Još vijesti