Punđe

Punđa je idealna frizura za svaki dan, jer ćeš ju brzo napraviti, ali je dobra i za one dane kada ideš van ili imaš neko drugo događanja gdje se moraš malo spremiti. Kakvu punđu nositi ove zime? Neku od sljedeće tri.

Zima baš nije idealno vrijeme za nositi rep ili punđu, ali svejedno puno cura i u hladnijim mjesecima bira ovakve frizure. Pogotovo će dobro izgledati ako nosiš zimsku traku za glavu s kojom ćeš grijati uši. Punđe su tu cijele godine! Savršene za dane kada ne znaš kakvu frizuru napraviti, a želiš maknuti kosu da ti ne smeta ili kada ti je kosa masna, ali ti se baš i ne da oprati ju. Stalno se nose drugačije punđe, a koje su trenutno u modi? Svi sada nose punđu na sljedeća tri načina. A ispod najpopularnijih punđi pogledaj i tri koje su izašle iz mode i koje se ove zime ne nose.

Popularne punđe koje su u trendu

1.Zalizana niska punđa

 

 

Kao stvorena za dane kada nisi oprala kosu. Ili za neka svečanija događanja. Ova je punđa bila itekako popularna cijele ove godine, a samo zato što je vani zahladilo nije dovoljan razlog da ju se prestane nositi. Toliko ju je jednostavno napraviti da to može baš svatko. I neće ti niti trebati puno vremena.

2.Pamela Anderson punđa

 

 

Punđa koja je došla iz 90-ih. Dobila je naziv po popularnoj glumici jer ju je ona prije često nosila. Ove su se godine vratile frizure iz 90-ih, a ovo je samo jedna od njih. Neki ju zovu Pamela Anderson punđa, a neki punđa iz 90-ih, ali se radi o istoj frizuri. Pomalo neuredna punđa s nekoliko pramenova naprijed koji uokviruju lice.

3.Polu punđa kakvu nosi Kim K.

 

 

Kim ove zime želi učiniti popularnom polu-punđu. Punđu rep točnije. Frizura koja izgleda kao da ideš napraviti rep, ali zadnji put ne provučeš kosu u potpunosti kroz gumicu, već ostaviš na pola. Zapravo je ova frizura dobra za one trenutke kada vani nosiš kapu i onda kada uđeš negdje na toplo, želiš zavezati kosu. Za ovu ti frizuru ne treba čak ni ogledalo.

Kim i njezin omiljeni frizer Chris Appleton Frizure koje će dominirati u 2023. godini: Ako želiš promjenu, inspiriraj se ovim trendovima

Punđe koje se više ne nose

1.Dvije punđice na vrhu glave

 

 

Ovo je ljetna frizura koja se ne nosi zimi. Jednostavno izgleda bolje u ljetnim mjesecima i kada se ide na glazbene festivale. Kada dođe hladnije vrijeme i popularnost joj drastično padne. Tako je svake godine pa i ove.

2.Mašna punđa

 

 

Ovo je bilo u trendu davno prije, a danas je totalno staromodno. Ako ti se i učini kao fora ideja za frizuru za Božić, radije to zaboravi i napravi neku drugačiju frizuru. Prijedloge za božićne frizure možeš vidjeti OVDJE.

3.Visoka zalizana punđa

 

 

I za kraj, visoka punđa ostaje u prošlosti. Niske punđe su trenutno glavne, a visoka zalizana punđa morat će još malo čekati jer trenutno je skinuta s trona. Ove zime se ne nosi.

Rapunzel pletenica Izgleda komplicirano, ali nije: Pletenica za dugokose cure – za dane kada želiš biti ekstra

Frizure punđa u trendu Moda Kosa staromodne in vs. out više se ne nose ideje za frizure pundje

Još vijesti