Zaljubljena u zauzetog

Zaljubljivanje u dečka koji je već zauzet može se svakome dogoditi. Nitko naime ne može kontrolirati takve emocije. Zaljubljivanje je izvan naše kontrole i nažalost, ne možemo birati ni u koga niti kad ćemo se zaljubiti.

Sada smo zaključile da niste krive zbog toga što ste se zaljubile u zauzetog frajera. No kako ne biste bile krive zbog kasnijeg razvoja situacije, predlažemo vam par stvari koje možete napraviti ukoliko se nađete u ovakvoj situaciji.

1. Razmislite kako ste uopće došle do ovoga

Jeste li se zaljubile u tog dečka same od sebe ili vam je on dao povoda? Je li na bilo koji način s vama koketirao? Pokušajte racionalno porazmisliti kako se on ponaša u vašem društvu i u vašoj prisutnosti i dobro razmislite, kako ne biste upale u još veći problem.

2. Budite realne

Možda je on frajer koji bi „bez pardona“ prevario svoju djevojku, no možete li i vi biti takva? Možete li dopustiti da vi budete ta s kojom on šara svojoj djevojci iza leđa? Ako pak vidite da je on do ušiju zaljubljen u svoju djevojku i sretan u vezi, normalno je da neće odustati od nje, stoga bi bilo najbolje da ga jednostavno zaboravite. Prestanite ga pratiti na društvenim mrežama, odmaknite se od njega i to će vam pomoći u tom procesu. Svijet je stvarno prepun zgodnih momaka, koji su slobodni.

3. Promislite o karmi

Dobro se dobrim vraća, a loše lošim. Ukoliko ste toliko zaljubljene i želite pošto-poto osvojiti dečka koji vam je zapeo za oko, razmislite o tome koliko je moralno imati aferu s nekim tko je već zauzet. Ako dečko u kojeg ste zaljubljene pristane varati svoju curu s vama, morate znati da to baš nije materijal za neku ozbiljniju vezu. Taman da ga i uspijete preoteti toj drugoj djevojci, tko vam garantira da i vama neće jednog dana raditi isto iza leđa? Jednom varalica-uvijek varalica.

4. Nikako ne pristajte na manje od onoga što želite

Dakle, ako želite čvrstu i ozbiljnu vezu, a ako imate posla s likom koji sjedi na dva stolca i ne zna s kim bi bio, sa svojom sadašnjom djevojkom ili s vama, dovodite se u situaciju čekanja. Možete li se stvarno zadovoljiti s pola osobe i s pola ljubavi i pažnje koju vam on može pružiti?

5. Popričajte s njim otvoreno

Ako ste toliko zaljubljene, možete s dečkom koji vam se sviđa otvoreno popričati o tome. Ako mislite da i on gaji neke emocije prema vama, najbolji način da saznate je upravo kroz otvoreni razgovor. Ako potvrdite svoje sumnje, ako potvrdite da su osjećaji uzajamni – vas dvoje možete biti skupa, ali samo pod uvjetom da on prekine svoju dosadašnju vezu kako nitko u ovoj priči ne bi bio prevaren niti varalica.

 

zaljubljena u zauzetog dečka zaljubljena u zauzetog frajera što ako se zaljubiš u zauzetog dečka

Još vijesti