Galerija Uki Q Uki Q - 7 Uki Q - 5 +4 Uki Q - 6

Poziranje za fotke se čini lagano sve dok to stvarno ne trebaš i raditi. Kada se okrene kamera mobitela ili fotić prema tebi, uvijek će većina zauzeti neku standardnu pozu. E pa sada ti neka ova postane standardna jer ćeš uz nju uvijek izgledati najbolje moguće. Tako barem kaže Uki.

Ako netko zna kako pozirati za fotku, onda su to influenceri. Oni su non stop pred fotićem i poziraju za nove objave. Zato je savjet koji je dala Uki Q postao tako popularan. Njene su fotke bomba i uvijek izgleda na njima tako dobro. Iako tu ulogu igra i uređivanje fotki, bitno je i kako ćeš pozirati. Kada staneš kao 'drvena Marija', nema tih filtera koji će od fotke napraviti nešto ludo. Poziranje nije tako lako, pogotovo za one koji su sramežljiviji.

Inspiracija za fotke s dečkom: 7 poza u kojima se možete fotkati i izgledati kao #couplegoals Par Samo se opustite i zabavite Selfie poljubac +4 Slatki zajedno

Zato nije loša ideja imati pri ruci još jednu pozu za koju znaš da uvijek pali i s kojom ćeš uvijek izgledati odlično. Influencerica Uki Q je otkrila koja je to poza za nju. Ispričala je to nedavnom liveu koji je održala, a jedan od fanova je sve snimio i kasnije objavio.

 

@srdz.fpp #fyp #foryoupage #ukiqukiq #sergejpajic #sergejpajicc #reccomendation #viral #fypシ ♬ original sound - Srdzi.fp

 

Iako joj je bilo teško objasniti, dok je pričala, istovremeno je i pokazivala pa je lakše shvatiti. Prvi je korak da staviš jednu nogu ispred druge. Nakon toga je gornji dio tijela okrenula blago u jednu stranu, dok je donji i dalje ostavila da stoji ravno. To joj pomogne kako bi joj obline izgledale naglašenije, a struk uže. Ovom pozom se zapravo pokušava dobiti dojam da ti je tijelo oblika pješčanog sata, što je trenutno onaj koji sve cure žele – da ti struk izgleda što tanje, a bokovi i grudi naglašenije.

 

 

Nije teško rekreirati ovu pozu, ali svejedno ju isprobaj prije fotkanja ispred ogledala, to će ti pomoći da vidiš kako je točno za tebe i tvoje tijelo najbolje da se namjestiš.

Srednjoškolac Petar Moda sa zagrebačkih ulica: Upoznaj srednjoškolca Petra koji ima bolji stil od većine [FOTO]

poziranje poza uki q kako pozirati najbolja poza fotkanje

Još vijesti