Kako ispasti dobro na osobnoj

Uvijek ćemo biti ljubomorni na one ljude koji na osobnoj, putovnici ili bilo kakvom dokumentu s fotkom imaju sliku na kojoj izgledaju dobro. Kako? Kako to ikome uspijeva? Jedna je cura podijelila svoje trikove, a njene su fotke stvarno bomba.

Kada se ideš slikati za neki dokument poput osobne ili putovnice, to je fotka koju ćeš imati sa sobom godinama i godinama koje će uslijediti i naravno da želiš izgledati što je bolje moguće. Međutim, za ovakve fotke, kao da je 100 puta veći izazov ispasti dobro nego na običnim fotkama. Jedna je cura sada otkrila svoju malu tajnu kako njoj uvijek takve fotke ispadnu dobro.

Nova frizura Umjesto običnog selfija: Fotke koje možeš poslikati kada želiš pokazati svoju novu frizuru

I tajna je u – šminki. Samo trebaš staviti šminku na pravi način i izgledat ćeš bolje, a ona je otkrila i kako to izvesti. Pokazala je svoje fotkanje za osobnu i svi se slažu da su to najbolje fotke za osobnu koje su vidjeli.

 

@georgia.barratt Reply to @haaalzzy mission complete #xyzbca #makeup #beauty ♬ As It Was - Harry Styles

 

Pa kako to napraviti na sebi i u čemu je točno tajna? Poanta je da ti na fotki lice izgleda što je više simetrično. Jedna od najvažnijih stvari su obrve. One su stvarno okvir lica i mogu napraviti veliku razliku. Njen je savjet da ti obrve budu guste i da ih začešljaš prema gore. Druga bitna stvar je konturiranje. Nemoj štedjeti na ovom koraku sa šminkom. Najbolje je koristiti se kremastim bronzerom i samo dobro sve izblendati. Predzadnji je savjet da staviš tuš i da ga samo malo izvučeš i obavezno prema gore, kako bi ti oči izgledale mačkasto.

 

@georgia.barratt Reply to @petassnym yes I’ve got as it was on repeat the whole way through #xyzbca #beauty #makeup ♬ original sound - georgia barratt

 

I zadnja bitna stvar je da ne pretjeruješ s usnama nego da ovaj dio bude neutralan. Neki ruž nude boje, olovka mrvicu tamnija od ruža i sjajilo će biti dovoljni. I to je to! Šminka za osobnu koja bi trebala pomoći da izgledaš kao najbolja verzija sebe!

Maskara Drogerijska maskara koja ima preko 10.000 pozitivnih recenzija

fotka za osobnu fotka za putovnicu ispasti dobro šminka trik izgledati dobro na fotki fotkanje za dokumente

Još vijesti