Kuhanje

Iako nekada mislimo da naši roditelji očekuju previše, neka njihova očekivanja su ipak dobra i korisna. Jedno njih je i kuhanje, a ovo su jela za koje oni očekuju da ih znamo kuhati do svoje 18. godine.

Da bi nas u potpunosti pripremili za život, neki roditelji inzistiraju na tome da znamo i počinjemo kuhati čim prije kako bi se u potpunosti osamostalili. Kuhanje je samo jedna od stvari koja nam je potrebna u životu, a da stalno ne naručujemo dostave hrane. The Washington Post izdvojio je neka jela za koje roditelji smatraju da bismo ih trebali znati kuhati do svoje 18. godine života. Neka od njih su zaista jednostavna, pa s time nitko ne bi trebao imati velikih problema!

1.Jaja na više različitih načina
Jaja su jedna od onih namirnica koja se zaista mogu napraviti na puno različitih načina. Od kuhanih jaja, pa do omleta, a sve varijacije su jako jednostavne tako da bi ih svi mogli naučiti do 18. godine.

via GIPHY

 

2.Pečena piletina
Od mladih se očekuje da znaju ispeći barem neko meso, a većina zna ispeći barem piletinu, što je izrazito pohvalno! Osim toga, kod nje ni ne možete puno pogriješiti, osim da ju malo isušite.

3.Razne vrste salata
Roditelji od mladih danas očekuju da znaju napraviti i po nekoliko vrsta salati. Od onih običnih koje su najjednostavnije do onih malo kompliciranijih gdje se miješa više sastojaka i namirnica.

via GIPHY

 

4.Pečeno ili kuhano povrće
Za neke od najjednostavnijih priloga, roditelji očekuju da znaš napraviti kuhano ili pečeno povrće. To podrazumijeva npr. kuhani krumpir ili razno povrće pečeno na maslacu.

5.Tortilje
Od ostalih jednostavnijih jela, tu pripadaju i tortilje. Za njih ti nekada nije potrebno niti meso, već ih možeš napraviti na puno različitih načina što ovo jelo čini vrlo jednostavnim.

via GIPHY

 

6.Jednostavni umaci
Za svaki umak vrijedi isto pravilo od kuda se kreće s kuhanjem, pa je možda to razlog zašto roditelji očekuju da ih znaš napraviti. Osim toga, dobro ti dođu kod raznih jela gdje ih možeš kombinirati s mesom ili nekim prilogom!

Psst Jesi li ih rekla sve? 20 laži koje najčešće govorimo roditeljima

Kućni ljubimci Kućni ljubimci oko kojih nema puno brige: Za ove bi ti roditelji mogli popustiti i dopustiti da ih imaš

kuhanje očekivanja roditelja 18 godina znanje u kuhanju

Još vijesti