Galerija Marko Vuletić Marko Vuletić Marko Vuletić - 1 +4 Marko Vuletić - 2

Marko Vuletić poznat je po puno toga, a između ostalog i po svojim videima kuhanja. Gledaju ih i oni koji nogom zakoračili u kuhinju nisu jer sve to snima tako zabavno. Možda je sada vrijeme da napokon isprobaš napraviti neke jednostavne, a fine stvari koje je spremao Marko.

Nije bitno koliko imaš godina ni koliko imaš iskustva u kuhanju, ove ćeš recepte moći napraviti. Ako si mlađa, ipak ti savjetujemo da imaš asistenciju dok ovo radiš. Marko Vuletić redovito na svojim društvenim mrežama dijeli fine stvari koje je skuhao. Nekada su to recepti koje gledaš i znaš da nema šanse da bi i ti to uspjela napraviti, a nekada proces stvarno ne izgleda teško. Sada smo ti sakupili 5 njegovih jela koja pripadaju u ovu drugu kategoriju. Super su jednostavna i svatko ih može napraviti bez puno muke i bez izazivanja požara u kuhinji, garantirano. Osim što ih je jednostavno napraviti, radi se o jako finim stvarima. Možeš ih napraviti za sebe, iznenaditi dečka, obitelj ili bilo koga drugoga! Imamo i neka slana i neka slatka jela, a recepte je Marko podijelio u svakoj od objava.

Antonia Dora Pleško i Marko Vuletić Podcasti su u svijetu veliki trend: Ovo je top 5 zanimljivih hrvatskih podcasta koje možeš slušati

1.Mousse od limuna

 

 

Mousse je idealno osvježenje za tople dane, a iako izgleda komplicirano, nije ga lako napraviti. Imaj na umu da se ovaj desert mora duže hladiti kada je gotov pa je najbolje krenuti ga raditi pola dana unaprijed.

2.Okruglice od feta sira

 

 

Ovo je jedan od onih recepata gdje nema puno posla jer se svi sastojci samo pomiješaju zajedno – rade se kuglice koje se onda i prže u ulju. Tako jednostavno, a oduševit će sve ljubitelje sira.

3.Raffaello kuglice

Tko ne voli Raffaello? Ako ni tebi nije jasno kako je to uopće moguće, onda jedan dan kada ti bude dosadno možeš pokušati po Markovom receptu napraviti svoj domaći Raffaello. Ako je uspio on, možeš i ti!

4.Smrznute banane s čokoladom

 

@divamv

🍌🍫

♬ original sound - Marko Vuletić

 

Idealan snack za toplije dane, a ne zahtjeva ni nikakvo kuhanje, samo sjeckanje i hlađenje. Tri sastojka i puno strpljenja i imat ćeš smrznute banana snackove s čokoladom. Super brzo gotovo, ali se mora hladiti pa imaj na umu da se neće moći odmah jesti.

5.Tjestetnina s limunom

 

@divamv

Dobar tek🍋

♬ original sound - Marko Vuletić

 

Tjestenina je onaj obrok koji nije tako teško napraviti i može biti super ideja za početnike. Marko je napravio tjesteninu s limunom, neobična kombinacija koja se ne viđa svaki dan, a koja je još jedna od onih jednostavnih stvari za rekreirati. Jedina stvar koju je on zaboravio dodati na kraj, a ti bi svakako mogla je: parmezan!

Marko Vuletić Marko Vuletić otvoreno progovorio o maltretiranju vršnjaka koje je trpio u školi

marko vuletić kuhanje Recepti jednostavni recepti za početnike svatko može skuhati anti talent u kuhanju

Još vijesti