Marie Temara

Marie Temara je 28-godišnjakinja koja ima TikTok račun s 1,7 milijuna pratitelja.

Iako predivna, ova djevojka se cijeli život borila s lošom slikom o sebi i poljuljanim samopouzdanjem. Razlog tome je bila njezina iznadprosječna visina.

@marietemara4.0 Replying to @_ka1den ♬ Boy's a liar Pt. 2 - PinkPantheress & Ice Spice

 Sa svojih 188 centimetara (ili 6'2'') cijeli se život susretala sa zlobnim komentarima i maltretiranjem. Kako piše Daily Mail, govorili su joj kako visoka žena ne može biti ženstvena, da izgleda kao muškarac u štiklama ili da je preteška za jednu djevojku.

No, onda je na temelju onog što smatra svojom manom i nedostatkom, otvorila TikTok račun na kojem na komičan način prikazuje s kakvim se sve preprekama i problemima susreću osobe koje su iznadprosječno visoke.

 

 

 

 

@marietemara4.0

Late to the trend but i think i won

♬ Mrs. Right - Mindless Behavior

 

 

 

 

 „Većina je stvari napravljena za ljude prosječne visine, tako da mi svakodnevne stvari mogu biti malo veći izazov: poput automobila, aviona, tobogana, vrata, tuševa, WC-a, kreveta i drugih kućanskih aparata“, objasnila je Marie.

Danas Marie prihvaća svoju visinu te pokušava pokazati milijunima drugih djevojaka kako je lijepo biti visoka i drugačija.

 

@marietemara4.0 I wish they could see me now #bodypositivity ♬ big weenie - ❁ཻུ۪۪♡ ͎. 。˚ °

 

Marie također želi promijeniti stereotipe da niži muškarac i viša žena ne mogu biti dobar par ili da je njezina visina čini muškobanjastom.

U njezinim objavama na TikToku se pojavljuju i ostali članovi obitelji, koji su također svi visoki. Njezina mama ima 196 cm, a tata 191 centimetar. Tu su još i dva brata, od kojih jedan ima 206, a drugi 208 cm. Marie se često šali da su oni „najviša obitelj na TikToku“, što joj uostalom stoji i u opisu profila.

 

@marietemara4.0 The Tallest Family on the TikTok! #TeamTemara #tall #tallfamily #6feet #fyp #trending #foryou ♬ original sound - e_z_money8

 

 

Marie Temara iznadprosječno visoka djevojka poljuljano samopouzdanje zbog visine maltretiranje zbog visine visoke cure visoke djevojke problemi visokih cura

Još vijesti