Slika nije pronađena

Ima i pozitivnih stvari što se odijevanja i mode tiče kad si visoka. Tko ne bi želio duge noge ili visinu Karlie Kloss? Ali kad su u pitanju isprobavanje i kupovanje nove odjeće – kompletno druga priča.

Za sve visoke djevojke koje su i fashionistice i trendseterice, borba je stvarna.


* Kad je odgovor na prastaro pitanje Je li to haljina ili majica? uvijek majica. Uvijek!

foto: YouTube

*Osjećaš se kao stablo u visokim petama kad gledaš fotke s maturalne na kojima stojiš pokraj svojih prijateljica.* Uzbuđenje koje osjetiš kad je suknja koju si naručila zbilja dobre duljine ne može se opisati riječima!

* Uvijek ćeš žrtvovati savršeno odgovarajuće trapke u struku da bi odgovarale i po duljini. Bitno je da su dovoljno duge, ali onda više nisu tako savršene u struku...

* One široke veste ili jaknice? Hm, očito bi trebale biti široke i vrećaste na nekim djevojkama koje su mnogo niže od tebe...

* Pomirila si se da će ti dugi rukavi na odjeći najčešće biti tri-frtalj (¾) duljine. Šmrc.

* One fore jedna veličina odgovara svima? Ne baš!


* Na polici za sniženim modelima cipelica, uvijek su one najbolje minijaturni brojevi. Tvoje veličine prve se proberu i rasprodaju.

* Osim ako nemaš jednako visoku prijateljicu, nikada nećeš otkriti čari posuđivanja i mijenjanja odjeće. Nema veze! I dalje ih voliš!

* Zadovoljna si što se nose potfrkane hlače ili uske trapke do iznad zgloba jer tako tebi najčešće stoje sve hlače – oduvijek.


* Čak i nakon isprobavanja hrpe haljina xxl veličine i dalje nećeš odustati u potrazi jer znaš da će jedna jednom biti dovoljno dugačka i za tebe.

L.B./izvor: Cambio

foto: arhiva, aol.com


Pročitajte još...

...Kad na sve gledaju svisoka: problemi koje razumiju samo visoke djevojke...

...10 razloga zašto su niski dečki bolji od visokih...

visoke djevojke kupovanje odjeće Moda problemi

Još vijesti