Slika nije pronađena

Budući da nam mediji i društvo neprestano nameću kriterije ljepote u koje bismo se trebali uklopiti, nije neobično da se djevojke koje 'iskaču' iz tih okvira osjećaju loše.

Nije privlačno biti nizak, imati premale grudi, preveliku stražnjicu.. i tako unedogled. Umjesto da govorimo o tome što 'ne valja' ili 'nije prihvatljivo', mi smo, nakon što smo nahvalili niske djevojke, odlučili napisati zašto je baš super biti visoka cura.

Možda nisi najsretnija jer uvijek stršiš među svojim prijateljicama te si uglavnom viša od većine pripadnika muškog roda, no mi ćemo te uvjeriti da tvoja visina ima mnogo prednosti!

Evo zašto je super biti visoka cura:

*Uvijek imaš najbolji pogled na koncertima

Dok tvoje niže prijateljice moraju skakutati ne bi li ugledale svoju omiljenu zvijezdu, ti cijelo vrijeme imaš uvid u ono što se događa na pozornici – pa čak i iz posljednjeg reda!


*Možeš jesti više od ostalih

..jer hrana će se lakše rasporediti na 180 centimetara visine, zar ne?


*Visoke police nisu problem

Kada u dućanu poželiš dohvatiti nešto s najviših polica, ne moraš nikoga vući za rukav, praviti sladunjave face ili moliti za pomoć.


*Duge suknje i haljine najbolje ti stoje

Da, da – dobro izgledaju na svim djevojkama, ali budimo iskreni – najbolje pristaju visokim curama.


*Visoki dečki više ne moraju lomiti vrat

Simpatično je vidjeti visokog frajera i nisku curu, ali lomljenje vrata prilikom ljubljenja ili grljenja sigurno nije toliko simpatično. Visoki dečki odahnut će nakon što nađu sebi ravnu.


*Ne moraš nositi štikle..

Možda dobro izgledaju na nogama, ali budimo iskreni – hodanje u visokim potpeticama je prilično bolan hobi koji, zahvaljujući svojoj visini, možeš izbjeći.


*.. ali možeš ako želiš

Ako se ipak odlučiš isfurati na potpeticama, očekuj usporedbe s modelima i manekenkama s modnih pista.*Visoke cure su jednostavno seksi!

Moramo li spominjati koliko je super imati duuuge noge?


Foto/Izvor: Buzzfeed.com
I.N.

Pročitajte još:

Kad na sve gledaju svisoka: problemi koje razumiju samo visoke djevojke

Balerinke i tenke su zakon: Samo za djevojke koje ne nose visoke pete

Pravila koja više ne vrijede: modna pravila koja bi cure s oblinama trebale prekršiti odmah!

visoke cure prednosti

Još vijesti