Galerija Lokacije u Zagrebu Jurišićeva ulica Hotel Esplanada +7 City Centar East

Uvijek smo u potrazi za mjestima i lokacijama na kojima će nam fotke ispasti odlično. Da se ne bi uvijek fotkala na istom mjestu, donosimo ti neke favorite influncerica koje i ti možeš iskopirati.

U potrazi za lokacijama na kojima bi se mogla fotkati, možeš baciti oko na Instagram profile influencerica. Možda znaju za neke dobre lokacije koje tebi nisu pale na pamet! Svatko najbolje poznaje svoj kvart i dio grada kojim se najčešće kreće, ali nekada možeš sto puta proći pokraj neke lokacije i ne doživjeti ju, kao ni vidjeti njen potencijal. Možda se na prvu ne čini ništa posebno, ali na fotki može izgledati super. Ukoliko voliš lokacije koje su urbane, gradske i nije ti problem ako kraj tebe nekada prolaze ljudi, onda bi ti se mogle svidjeti sve ove lokacije. Neke su u užem dijelu grada, neke su malo dalje, ali ovisno o tome kakav vajb želiš na svojim fotkama, mogle bi ti poslužiti. Zgrade, vrata i ulice su nekada najbolja pozadina! Evo kojih smo to 10 lokacija uhvatili na fotkama influencerica, a na kojima bi se i ti mogla pofotkati.

Disney crtići Hrvatski je grad bio inspiracija Disneyju za jedan od njihovih najpopularnijih crtića!

Zagreb lokacije za fotkanje mjesta za fotkanje u gradu influencerice gdje se vole fotkati urbane fotke pozadina za fotke gdje se fotkati u zagrebu

Još vijesti