Poziranje

Da bi ispala dobro na fotkama trebaš samo znati kako pozirati. Uz poze, druga stvar koja ti treba je laskava odjeća – jer neće svakome jednako dobro stajati ista stvar.

Poziranje nije toliko komplicirano koliko ti se možda čini. Jedan od načina kako ga možeš naučiti je da kreneš kopirati poze influencerica s Instagrama i vidiš u kojima si izgledaš dobro i najopuštenije. Uvijek ti mogu pomoći i savjeti fotografa. Oni također znaju što će izgledati dobro i kako naglasiti svoje dobre strane. Postoji nekoliko poza koje su veliko ne, ispričala je za Purewow jedna fotografkinja. U njima nećeš izgledati onoliko dobro koliko bi mogla i vjerojatno je da nećeš biti zadovoljna s fotkama. Kada te netko ide fotkati, nikako nemoj raditi ovo s rukama i nogama.

1.Nemoj ispreplesti prste
Kako god da držiš ruke, pazi da ne napraviš ovu grešku. Isprepleteni prsti neće nikako pomoći da izgledaš bolje. Osim što je to malo čudna poza, prsti će ti ovako izgledati kao da su deblji i manji nego što jesu – a to nije nešto na što itko cilja. S ovom pozom možeš izgledati i više pogrbljeno.

Poziranje za fotku Kako na fotkama ispasti što bolje? 8 savjeta koji će ti pomoći da budeš više fotogenična

2.Nemoj se nasloniti na nogu koja ti je ispred
Stavljanje težine na prednju nogu nikako nije dobra ideja. Ona noga koja ti je bliže fotiću, nije noga na koju ćeš se nasloniti i staviti svu težinu jer će ti u tom slučaju ta noga izgledati puno deblje i šire nego što je – što ti se sigurno na fotki neće svidjeti. Težinu stavljaj na drugu nogu.

3.Nemoj laktove stisnuti uz tijelo
Bolje ih je udaljiti od tijela kako bi izgledala opuštenije i ravnije. Usput ćeš izgledati i samopouzdanije ako laktove ne stišćeš uz tijelo.

Poziranje Izbjegavaj ove poze za fotkanje: 7 njih koje prečesto viđamo na Instagramu

poziranje kako ne pozirati ispasti loše na fotki biti više fotogenična savjeti fotografa

Još vijesti