Emma Uvalić na Supertalentu

Krenula je pjevati, i odmah je bilo jasno da je to to, da su svi na njenoj strani i da sigurno ide dalje. Emma ima tek 17 godina, a već pjeva tako dobro! Pjevala je pjesmu koju ne čujemo tako često na ovakvim natjecanjima.

Neki natjecatelji na Supertalentu već u prvim sekundama svog nastupa oduševe publiku i ljudi su na nogama, pjevaju, plješću… Upravo je i Emmi to uspjelo! Tek je krenula pjevati, a svi su joj zapljeskali. Ima tek 17 godina, a iza sebe ima već pjevačkog iskustva i nekih totalno wow uspjeha. Emma Uvalić se sinoć predstavila s pjesmom „Jedini“ od Doris Dragović. Ta pjesma za nju ima posebnu simboliku, kao i pjevačica. Već s 9 i 13 godina je nastupala s Doris Dragović na njenim većim koncertima u Areni i Lisinskom. Tako da je strah od javnih nastupa za nju nepoznat pojam. Što se jasno vidi i iz njenog sinoćnjeg nastupa.

 

 

Dobila je četiri „DA“! Žiri ju je zasipao pohvalama, a muški dio, Fabijan i Davor, složili su se da bi ju htjeli čuti i kako pjeva nešto izazovnije i izvan njene zone komfora. S obzirom da ide dalje, u sljedećim će emisijama možda to i dobiti. Emma je sada svima pokazala da itekako zna pjevati i da se na pozornici osjeća kao kod kuće, jedva čekamo vidjeti koju će sljedeću pjesmu odabrati!

Nikola Batinović Nikola Batinović u Supertalentu osvojio žiri i publiku: Ima glas anđela, šarmantan je, talentiran - i slobodan

Lenny Fist u Supertalentu Mladi reper oduševio žiri Supertalenta, a i gledatelje – nije lako izvesti ovako tešku Eminemovu pjesmu

supertalent 2022 nova tv Emma Uvalić nastup

Još vijesti