Nikola Batinović

Ukoliko si jučer gledala Supertalent, zasigurno ti je za oko zapeo šarmantni Nikola Batinović s glasom anđela.

Ovaj je osamnaestogodišnjak iz Ploča oborio s nogu članove žirija i publiku izvedbom pjesme 'Mojoj majci', legendarne pjevačice sevdalinki Hanke Paldum. Glazbeni talent je Nikola naslijedio od svoje obitelji. Naime, njegovi otac i sestra su članovi klape. Sa sestrom je prije nastupao po restoranima, a sada radi gaže samostalno te nastupa kao DJ na proslavama. Nije niti čudo što je na jučerašnjem nastupu toliko briljirao, jer je prvi puta probio led i stao na pozornicu sa samo šest godina i to na jednoj školskoj priredbi.

 

 

Najviše voli folk i pop folk glazbu, a glazbeni uzor mu je Lepa Brena. Nikola je aktivan na društvenim mrežama. Možeš ga pronaći na Facebooku, TikToku i na Instagramu, na kojem broji preko 4 tisuće followera, a vjerujemo da će ta brojka nakon jučerašnjeg nastupa samo rasti. Ukoliko želite vidjeti još Nikolinih izvedbi, možete posjetiti njegov You tube kanal te uživati u izvedbama u koje je Nikola unio duboke emocije i dao im svoj jedinstveni pečat.

Osim što se bavi glazbom, iz društvenih mreža mogli smo saznati kako Nikola studira i na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Naravno, zanimalo nas je ima li Nikola možda kakvu bolju polovicu. Možda Nikola sakriva svoj privatan život od društvenih mreža, ali zasad ni traga ni glasa o boljoj polovici. Vjerujemo da su mnogi jučer primjetili ovog mladića te da mu je inbox pun poruka od obožavateljica. Nikola smatra da pjevač mora imati cijeli paket – dobar stajling, glas, karizmu i izgled. Sve to Nikola već ima te ne sumnjamo da je on nova zvijezda hrvatskog pjevačkog neba.

Lenny Fist u Supertalentu Mladi reper oduševio žiri Supertalenta, a i gledatelje – nije lako izvesti ovako tešku Eminemovu pjesmu

Ivana Dugonjić u Supertalentu Bolja i od Adele: 17-godišnjakinja u Supertalentu svima pokazala kako se pjeva

supertalent 2022 nastup Nikola Batinović Mojoj majci

Još vijesti