Leo Kovačević

Čini se kao da se radi o laganom nastupu i nečemu što može svatko, ali ako probaš, vidjet ćeš da baš i nije tako lako. Leo se bavi street workoutom i pokazuje vježbe koje zadivljuju.

U moru nastupa na Supertalentu, ovo je jedan koji će se izdvojiti po tome što je drugačiji. U sinoćnjoj emisiji žiriju se predstavio i 14-godišnji Leo Kovačević iz Vinkovaca. On je kao svoj nastup odlučio predstaviti street workout, hobi kojim se bavi i koji je nešto što nije još toliko popularno kod nas. U svom je prvom nastupu pokazao različite elemente street workouta, a sve je krenulo s preskakanjem vijače.

Emma Uvalić na Supertalentu Oduševila je već prvim stihovima: 17-godišnja Emma je razvalila u Supertalentu s domaćom pjesmom

To je nešto što svi znamo, ali kada je krenuo pokazivati sljedeće vježbe sve je više i više osvajao žiri i gledatelje. Vježbe koje je Leo izveo izgledaju itekako zahtjevno, iako će se nekima na prvu možda činiti lagano. To je kao onaj tip vježbi koji se čini lagan i kao da ga možeš i ti dok stvarno to ne pokušaš i shvatiš da si se malo preračunala.

 

 

Nastup mu je bio kraći nego drugim natjecateljima, ali Leo je imao opravdan razlog za to koji ga je samo učinio simpatičnijim i sve nasmijao. Naime, žurio je na bus za doma, za Vinkovce! Žiri se nije naljutio zbog toga i dobio je prolaz dalje.

 

 

Ono što sve zanima, i gledatelje i ljude u komentarima na društvenim mrežama je – je li stigao na bus. Nadamo se da će nam to otkriti kada će sljedeći put nastupiti.

Nikola Batinović Nikola Batinović u Supertalentu osvojio žiri i publiku: Ima glas anđela, šarmantan je, talentiran - i slobodan

supertalent 2022 nastup Leo Kovačević Street workout

Još vijesti