Emma Uvalić

Emma Uvalić nas je sve osvojila svojim nastupom na Supertalentu. Odlično pjeva, simpatična je, publika ju voli i nema ni trunke treme. Nama se nastup činio super, a kako se činio njoj? Pogledaj što nam je sve ispričala.

Iako ima tek 17 godina, već iza sebe ima glazbenog iskustva na kojem bi mnogi pozavidjeli. Kao djevojčica je već pjevala na pozornici s Doris Dragović, a sada, godinama kasnije, njenu je pjesmu otpjevala na pozornici Supertalenta i osvojila publiku već u prvoj sekundi svog nastupa. Emma Uvalić je dobila četiri „DA“ i sprema se za polufinale. Publici je bila super, žiriju je bila super, a kakva je bila sama sebi i je li zadovoljna s nastupom? Ispitali smo Emmu o njenim dojmovima i planovima, a evo što nam je sve otkrila.

1.Kako to da si odabrala pjesmu „Jedini“ Doris Dragović kao pjesmu s kojom ćeš se predstaviti na Supertalentu?

Zahvaljujući mojoj prvoj mentorici Teani Kovačević koja me je kad sam imala 9 godina pripremala za festival u Solinu s pjesmom „Ovo je naša krv“ od Doris Dragović vidjela je neku sličnost i povezanost s načinom na koji ja to izvodim. Te godine Doris je imala koncert u Lisinskom, a moja je želja bila otići. Zahvaljujući roditeljima, Zrinku Tutiću, a poslije i Alenu Ključe povezali smo se s Doris i ja sam nastupila na njenom koncertu s navedenom pjesmom. Od toga dana sam je jako zavoljela kao i njezine pjesme, i tako sam baš željela nastupiti na Supertalentu s pjesmom „Jedini“ u znak zahvale na trenutke koje mi je ona sama pružila, a i pjesma mi je super kao i sve druge.

 

 

2.Kakav je bio osjećaj stati na pozornicu? Jesi li se bojala komentara žirija ili da nećeš proći dalje?

Osjećaj na pozornici mi je bio uzbudljiv jer i sama želja mi je bila doći i biti dio showa. Nisam se bojala komentara žirija, čak naprotiv najviše sam željela čuti Martinu i Maju, ali bitna su mi i ostala dva člana žirija također. Što se tiče prolaska dalje nisam se s tim opterećivala, želja mi je bila samo nastupiti.

3.Znaš li već koju ćeš pjesmu pjevati u sljedećoj emisiji? Možeš li nam otkriti hoće li biti hrvatska ili strana?

Znam, no neka to zasad ostane tajna. Mogu potvrditi samo da će biti hrvatska pjesma.

4.Tko su izvođači koje ti voliš slušati? Koje ti se trenutno pjesme vrte dok slušaš glazbu?

Izvođači koje volim slušati su Doris, Rozga, Albina, Adele, Rihanna. Pjesme koje se vrte dok slušam glazbu obično su pop strane i naše pop novije.

 

 

5.Jesi li vidjela druge natjecatelje sa ovogodišnjeg Supertalenta koji su prošli dalje? Tko je tvoj favorit?

Pratim Supertalent od početka, ne bih baš mogla nekoga posebno odabrati za favorita, dosta ih ima odličnih i to će odlučiti žiri i publika.

6.Jesi li ti bila zadovoljna sa svojim nastupom ili bi htjela nešto promijeniti?

Svojim nastupom sam zadovoljna, možda mi je malo matrica bila tiha, posebno kad je publika u toku izvođenja počela vikati i pljeskati, ali ne bi ništa mijenjala. Svaki nastup je za sebe poseban u nečemu.

7.Kakve su bile reakcije tvojih prijatelja?

Reakcije prijatelja su bile odlične, mobitel mi je poslije nastupa eksplodirao porukama i čestitkama, pozdravima podrške..

 

 

8.Želiš li se u životu nastaviti baviti pjevanjem ili imaš neke druge želje i planove?

Želim se nastaviti baviti pjevanjem, znam da je taj put težak, ali radom i voljom može se uspjeti, a što se tiče želja, želim završiti školu i upisati fakultet.

Čekamo polufinale da vidimo koju će pjesmu odabrati!

supertalent 2022 Emma Uvalić intervju sheesh

Još vijesti