Fizika

Želiš impresionirati profu fizike i usput izvući dobru ocjenu? Ovaj bi ti trik mogao pomoći. Učenici ga pokazuju svojim učiteljima, a neki im zbog toga daju dobre ocjene. Vrijedi isprobati!

Nekada je TikTok i koristan! Kao primjerice u ovom slučaju. Počeo je trendati video u kojem jedan učenik pokazuje trik koji naizgled prkosi zakonima fizike. Neki su učitelji impresionirani kada im učenici pokažu ovaj trik i zbog toga im daju dobru ocjenu. S druge strane, neki kažu da je to stara fora i da već znaju za to. Kakva je situacija s tvojom profom? Možeš riskirati i pokazati joj. Ili ćeš ju impresionirati ili neće biti reakcije, u svakom slučaju, nemaš ništa za izgubiti. Treba ti samo ravnalo i dvije kemijske, stvari koje ionako imaš kod sebe.

 

@rl_btw7 #goviral #pleasegoviral #foryou #fizika ♬ оригинальный звук - вз подписка до 110к

 

Nekima je teško ovo rekreirati, ali je moguće. Trebaš samo dobro okrenuti kemijske i dobro ih staviti. Možda ti neće uspjeti iz prve, ali malo vježbe i stajat će. Bitno je da kada pričvrstiš kemijske za ravnalo, da ih na vrhovima staviš jednu preko druge, da budu u obliku slova 'X'.

 

@j0wke2k10 #fypシ #ocunafyp #fypシ゚viral #fypシ #blowthisup #blowitup #blowup #jovanovicjovan #fyyyyyp #fypシ゚viral #blowup ♬ оригинальный звук - вз подписка до 110к

 

Ima i tutorial za sve one kojima nije 100% jasno kako složiti i kako da ti ovako stoji ravnalo. Nije teško i bez problema ćeš to napraviti. Prije nego pozoveš profesora da mu pokažeš, testiraj jesi li dobro složila.

 

@rl_btw7 Replying to @_black_pink_101 #fizika #foryou #pleasegoviral #goviral ♬ Viral Sound Oh My God - Lilly

 

Ako ovo ne uspije impresionirati tvoju profu, imamo još jedan as u rukavu s kojim možeš pokušati i zaraditi si dobru ocjenu. Jedna olovka može držati njih čak 6, i to samo na ravnalu, a evo kako.

 

@mari_sv_7 #fypシ #trend #balance #physics ♬ оригинальный звук - вз подписка до 110к

 

Ljudi su oduševljeni ovakvim trikovima koji izgledaju kao da su nemogući i da tu nema logike. Zapravo uopće nisu teški – i za svaki ima objašnjenje u fizici.

Srednja škola Srednje škole koje su propale – nove generacije ove više neće moći upisati

Srednjoškolka Stvari iz srednje škole koje ćeš požaliti: Stariji otkrivaju 12 'gluposti' koje žale jer su ih tada radili

fizika trik srednja škola trend dobra ocjena iz fizike Impresivno

Još vijesti