Slika nije pronađena

WhatsApp non stop izbacuje neke novitete s kojima nam olakšava dopisivanje. Sada je najavljeno da je stigla još jedna novost, i ova će se sigurno svima svidjeti. Bolja je čak i od brisanja poslane poruke.

WhatsApp nas svako toliko iznenadi s nekom novom opcijom. Nekada će ti neki novitet biti koristan, nekada ne, ali garantiramo da će ti ovaj najnoviji itekako dobro doći. Znaš ono kad pošalješ poruku nekome i tek nakon što si stisnula „pošalji“, shvatiš da si napisala nešto krivo ili nešto što nisi trebala? Do sada smo mogli obrisati tu poruku i nadati se samo da ju osoba prije toga nije ipak pročitala. Sada dolazi nešto još bolje.

WhatsApp Na WhatsAppu je dostupna nova opcija – idealna za razgovore za koje drugi ne smiju saznati

Poruke će se moći prepravljati, piše WhatsApp. I to poruke koje su već poslane. Ipak, nećeš imati beskonačno vremena za promijeniti poruku, jer to bi izazvalo kaose. Nakon slanja, imaš 15 minuta da ju prepraviš – i nakon toga je gotovo.

Osim što se može promijeniti tekst, mogu se naknadno dodati i emojiji. Zapravo možeš promijeniti cijelu poruku – obrisati i napisati totalno novu. Kada ti dođe ovaj updejt, samo ćeš trebati držati prst na poruci koju želiš promijeniti da bi ti se otvorila ova opcija. To je kako promijeniti poruku ako imaš iPhone, a za korisnike Androida kažu da u razgovoru trebaš označiti poruku i onda ići na tri točkice u gornjem desnom kutu i tu će ti biti ta opcija.

Aplikacije na mobitelu Trik za koji mnogi ne znaju: Kako na WhatsAppu pročitati cijelu poruku bez da ju otvoriš?

Ovaj je updejt sada dostupa, ali kao i uvijek, neće doći svima u isto vrijeme. Ako ju još nemaš, ono što možeš napraviti je da updejtaš aplikaciju, pogotovo ako ju nisi updejtala već jako dugo.

whatsapp novost novitet updejt došlo novo na whatsapp promjena poruke uređivanje poruke dopisivanje

Još vijesti