Slika nije pronađena

WhatsApp pomalo dodaje sve one značajke koje nam mogu trebati za dopisivanje, a sada je krenula dolaziti još jedna, koja će ti sigurno biti od koristi. Svi ovo redovito koristimo na Messengeru.

Tek sada vidimo koliko nam je ova značajka zapravo nedostajala na WhatsAppu! Na Messengeru je koristimo non stop, a radi se o reagiranju na poruke. Iako to nije ključno za dopisivanje i možemo bez toga, nekada baš želimo staviti osobi srčeko ili 'haha' reakciju na neku poruku, jer je tako bolje nego isto to napisati kao odgovor. Pogotovo kada se dopisujemo s nekime tko ne stavlja sav tekst u istu poruku nego šalje rascjepkanih 10 poruka za redom.



Dobra je vijest da će od sada to biti moguće raditi i na WhatsAppu, piše WABetaInfo. Moći će se reagirati u svim vrstama chatova, onim individualnim, kao i grupnim – gdje će svi moći vidjeti reakcije, ne samo osoba na čiju poruku reagiraš. Zapravo je sve isto kao na Messengeru. Moći će se reagirati s nekim od 6 sljedećih emojija:

Trenutno se ova opcija još 'popravlja' da funkcionira bez bugova, ali nekim je korisnicima već sada dostupna. Ako ti nisi jedna od njih, ne brini, doći će i tebi, samo je bitno updejtati aplikaciju.

Pogledajte još:

Nova promjena na WhatsAppu koju ćeš sigurno koristiti, a odnosi se na slanje poruka

Postoji način kako pročitati poruku koju ti je netko poslao na WhatsApp, ali onda ju je obrisao

Dopisuješ se preko WhatsAppa? Provjeri tko je tamo tvoj pravi BFF od svih razgovora

opcije novost dopisivanje whatsapp

Još vijesti