Magic Leon

Mađioničarski nastupi su nam jedni od najdražih na Supertalentu. Totalno nas zbune i oduševe. Sada uoči nove sezone Supertalenta, prisjetili smo se prošlogodišnjeg pobjednika – Magic Leona.

Mađioničarski su nastupi toliko super jer iako uživaš, cijelo vrijeme pokušavaš skužiti i kako to radi. Pogotovo ako je mađioničar dobar, nema šanse da ćemo prekinuti nastup i ne odgledati ga do kraja. Jedan od najpoznatijih mađioničara u Hrvatskoj je definitivno Magic Leon, prošlogodišnji pobjednik sa Supertalenta. Oduševio nas je nastupima na Supertalentu, a sada, godinu dana kasnije, vrijeme je da ga se prisjetimo i da pogledamo nekoliko njegovih najzanimljivijih trikova. Pokušavamo skužiti kako to radi, a na nekima je trikovima to stvarno nemoguće! Donosimo ti 5 trikova s kojima je nas oduševio.

Pobjednici sa Supertalenta Sjećaš li se svih dosadašnjih pobjednika Supertalenta? Evo tko je kroz godine sve pobijedio u Hrvatskoj

Karta u limunu

 

@magic.leon

Kako je ovo uopće moguće?!?! 🤯🙆

♬ original sound - Magic Leon

 

Magic Leon voli trikove s kartama i radi ih tako dobro da bismo ga mogli gledati koliko god treba! U neke trikove uključuje i svoju djevojku, kao primjerice u ovaj gdje joj je dao da odabere kartu i da se potpiše na nju. Kasnije je te karte bacio u posudu s limunima, ona je odabrala jedan limun i kada su ga razrezali, unutra je bila njena karta! KAKO?

Ispucavanje karti iz ruke

 

 

Svoj nastup na prošlogodišnjem Supertalentu je najavio ovim trikom – samo je ispucavao karte iz ruke. Ne znamo odakle su sve te karte došle!

Karta koja lebdi

 

 

Uspio je postići i da karta lebdi. Ljudi u komentarima kažu da su uhvatili da se u jednom trenutku vidi bezbojni tanki konac s kojim je karta zavezana i s kojim ju onda zapravo pomiče. Jesmo li upravo otkrili kako jedan od njegovih trikova zapravo nastaje? Ili im se konac samo učinio?

Marama koja se miče sama od sebe

 

@magic.leon Kako je ovo moguće? Želiš vidjeti uživo Bjelku i ostale nevjerojatne trikove? Dođi ovaj vikend u Split na Magic Leon Show. 🔥 Požuri još malo pa nema više karata!! 🔥#split #magicleon #show #magic ♬ original sound - Magic Leon

 

Dio njegovog nastupa koji si možda vidjela je bio i ovaj trik. Stavio je bijelu maramu u veliku staklenu posudu, maknuo se od nje, a marama se počela sama micati i „plesati“. Još jedan trik s kojim nas je zbunio!

Pogađanje karti s povezom na očima

 

@magic.leon Ovo ne možeš vidjeti svaki dan 😉 #magic #blindfolded #trick #cards #manipulation #fyp ♬ original sound - Magic Leon

 

Za kraj, još jedan trik s kartama. Izvadio je sve aseve, sva četiri koja se nalaze u špilu karata, a zatim zavezao oči, dobro promiješao karte na čak nekoliko načina i izvukao četiri karte – sa zatvorenim očima, iste one četiri karte s početka. Vjerojatno postoji neka fora pri miješanju karata, ali ne možemo skužiti o čemu se radi i kako to radi.

Supertalent Najčudnije audicije na Supertalentu: 5 bizarnih talenata koji su sve iznenadili

Novu sezonu Supertalenta gledamo ove jeseni na Novoj TV! Još malo i vidjet ćemo sve ovogodišnje natjecatelje - a nadamo se da će među njima biti i neki mađioničar!

Supertalent magic leon Pobjednik Supertalenta trikovi mađioničarski trikovi

Još vijesti