Galerija The Sacred Riana - 1 The Sacred Riana - 2 The Sacred Riana - 3 +3 The Sacred Riana - 4

Sacred Riana je djevojka koja se sada već drugi put prijavila na američki Supertalent, a prošli joj je put pobjeda pobjegla za dlaku. Ipak, bez obzira na to, njeni su nastupi jedni od najgledanijih u povijesti Supertalenta općenito.

Kad ti kažemo da ove nastupe nećeš zaboraviti nakon što ih jednom pogledaš, vjeruj nam. Pogotovo ako ćeš ih gledati sama kasno u noć, u mraku! Ne da ih nećeš zaboraviti, nego bi se djevojka iz njih mogla pojavljivati i u tvojim noćnim morama. Na američkom Supertalentu postoji jedna natjecateljica koja je Wednesday Addams u stvarnom životu, samo puno strašnija.

Pobjednici sa Supertalenta Sjećaš li se svih dosadašnjih pobjednika Supertalenta? Evo tko je kroz godine sve pobijedio u Hrvatskoj

Njeni su nastupi dobili titulu najstrašnijih u Supertalentu ikad. Prvi joj je put pobjeda samo tako promakla, a sada se prijavila i po drugi put. Ova je djevojka već jednom osvojila prvo mjesto na Supertalentu, ali u Aziji. Sada je došla „pokoriti“ i Ameriku. Totalno je creepy i strašna. Njen je nastup iz 2018. godine sakupio 90 milijuna pregleda, a onaj sa Supertalenta iz Azije čak 160 milijuna pregleda! Ukoliko još nisi čula za nju, moraš.

Sacred Riana je zapravo mađioničarka i to jako dobra! Cijela se da u svoje nastupe, što je samo jedan od razloga zašto ju svi toliko vole. Ekstra je posebna i nećeš pronaći još jednog ovakvog natjecatelja. Kombinacija je mađioničarskih nastupa i horora.

Geste i činjenica da gotovo jedva priča samo pridodaju „spooky“ dojmu. Čak je se i žiri boji! Svojim nastupima i iluzijama ostavlja bez teksta i gledatelje i žiri. Ljudi ju obožavaju i svi drže fige da ovog puta pobijedi u Supertalentu.

 

 

A kakvi nas natjecatelji očekuju u novoj sezoni hrvatskog Supertalenta? Saznat ćemo ove jeseni kada kreće jubilarna deseta sezona na Novoj TV.

Supertalent Najčudnije audicije na Supertalentu: 5 bizarnih talenata koji su sve iznenadili

Supertalent Sacred Riana viralni nastup Mađioničar najstrašniji nastup creepy

Još vijesti