Instagram feed

Sigurno smo svi jednom bili u situaciji kada smo stavili neku fotku na Instagram, a on joj je užasno pogoršao kvalitetu. Mislimo da nema goreg osjećaja od tog, pogotovo kada je u pitanju lijepa fotka koju je Instagram odlučio sabotirati.

Instagram često sabotira naše lijepe fotke i užasno im smanji kvalitetu nakon što ih objavimo. No, očito postoji način kako možemo riješiti taj problem, a opcija nam je svima bila uvijek dostupna – samo što nismo znali da ona služi tome!

Fotkanje Nova aplikacija koja je osvojila mlade: Slična je kao Instagram, ali zbog jedne je stvari posebna

Jedna djevojka odlučila je pomoći svima kako da riješe problem oko kvalitete fotografija na Instagramu. Sve što je potrebno napraviti da nam se ne izgubi kvaliteta fotke je da odete na svoj profil i odaberete tri crtice koje se nalaze u gornjem lijevom kutu profila.

 

@vajs__ Instagram ti kvari kvalitet fotografije m? #instagramtrik #ajfontrik #ajfon #srbijatiktok #balkantiktok #marketingdigital #digitalnimarketing ♬ Starry Night - Original Mix - Peggy Gou

 

Nakon toga uđete u postavke, a unutar njih odaberete opciju korisnički račun. Zatim pronađete opciju koja glasi 'Upotreba podatkovnog prometa' i tamo uključite opciju 'Visokokvalitetnih prijenosa'. Sada će vam sve fotke ostati kao izvorne i Instagram vam više neće smanjivati njihovu kvalitetu!

Slika nije pronađena Kako provjeriti koja ti je bila prva fotka koju si ikada lajkala na Instagramu?

instagram fotografije smanjenje kvalitete trik rješenje

Još vijesti