Sheldon

Dobra je vijest da iako dolazi kraj serije „Young Sheldon“, neće biti stvarno kraj. Snimat će se dodatna serija koja će u fokus staviti jednog drugog člana obitelji Cooper. Dio fanova će sigurno biti sretan zbog toga.

Serija „Young Sheldon“ postigla je ogroman uspjeh! Nastala je kao nastavak „The Big Bang Theoryja“ i vratila nas je u Sheldonovu mladost. Redatelji su napravili odličan posao. Sada nažalost serija dolazi k svom kraju i najavljeno je da ćemo dobiti još samo jednu sezonu i to je onda to. Ali to nije stvarno kraj! Obitelj Cooper je izgleda toliko osvojila gledatelje da je CBS televizija odlučila napraviti još jednu dodatnu seriju i staviti u fokus drugog člana obitelji.

Money Heist Na Netflix je stigla serija „Berlin“, nastavak „Money Heista“ – evo kakve su reakcije fanova

Neki će biti oduševljeni, drugi će biti razočarani jer možda neće biti u pitanju njihov omiljeni član Cooper obitelji. U fokusu te nove serije bit će Sheldonov brat Georgie, kao i njegova veza s Mandy.

Odlična vijest! Nekako ima i smisla da upravo oni budu sljedeći kandidati za novu seriju pošto je njihova priča već neko vrijeme zanimljiva, a pogotovo sada kada su napokon odlučili biti zajedno. Bit će nam žao rastati se od Sheldona, ali priča kaže da će se on preseliti u Californiju, a njegova obitelj ostaje u Texasu.

Gossip Girl Producent serije „Gossip Girl“ je otkrio tko je zapravo trebao biti Gossip Girl, ali su promijenili plan

Ako priča o Georgiju i Mandy bude i upola dobra kao serija do sada…odlično! Ipak vjerujemo da će dio gledatelja ostati razočaran što spin off serija neće biti o Missy, koja je također zaslužila svoju seriju jer je prava mala legenda.

serija young sheldon The Big Bang Theory Spin-off nova_serija obitelj cooper georgie cooper

Još vijesti