Slika nije pronađena

Apsolutna zvijezda serije filmova 'To All The Boys', gdje je utjelovila ulogu Lare Jean, snima novu humorističnu seriju za koju smo sigurni da će imati isto toliko obožavatelja kao i ova poznata serija filmova. Lana Condor se samo ubacuje iz projekta u projekt i na taj način oduševljava svoje fanove – od nje možemo očekivati zaista svašta!

Lana Condor je 24-godišnja glumica koja je unazad par godina postala izrazito popularna ponajviše zbog glavne uloge koju ima u seriji filmova 'To All The Boys'. Lana se trenutno nalazi u Georgiji gdje za HBO Max snima film 'Moonshot' u kojem glumi ulogu Cole Sprouse, a ubrzo nakon toga kreće snimati novu humorističnu seriju 'Take Out for Hulu', prenosi Just Jared JR. Lana je ovu najavu potvrdila i objavom na svojem Instagram profilu.

Prema njezinom opisu, vidimo da je Lana oduševljena te da jedva čeka posebno zato jer je to projekt koji će spojiti njezine najdraže stvari: hranu, akciju i ljubav. U seriji će preuzeti ulogu Iris koja se bori da uskladi svoj posao u restoranu s njezinom tajnom misijom. Lana je zaista ustrajna tako da jedva čekamo vidjeti što je pripremila u novoj humorističnoj seriji.

Pogledajte još:

Zvijezde filma 'To All The Boys' i serije 'Riverdale' uskoro gledamo u romantičnoj komediji na Marsu

Iako je trebao biti kraj ipak nije: 'To All the Boys' serijal se izgleda nastavlja – evo što nas čeka

Došao je trailer za novi nastavak 'To All The Boys I've Loved Before'! A znamo i kada izlazi - USKORO

nova_serija to all the boys lana condor

Još vijesti