0

Gigi Hadid jedna je od najtraženijih manekenki današnjice i uzor je mnogim curkama. Imala je koma početak karijere jer su joj često govorili da nije dovoljno lijepa i da nema mjere koje su potrebne za hodanje po pisti, ali ona je digla glavu visoko i nije ju bilo briga za zlobne komentare.
 
Danas su ona i sestra Bella jedne od najpoznatijih lica manekenske industrije, a prošle su godine zajedno bile dio Victoria's Secret modne revije. Dakle, Gigi rastura i nisi jedina koja svakodnevno baci oko na njezin Instagram u potrazi za modnom inspiracijom.

No, jesi li zbilja pravi fan – koliko dobro poznaješ Gigi?


I ti možeš imati nove tenisice kakve nosi Gigi Hadid!

Reebok Classic Club C'85 Diamond je zbog svog minimalističkog stila više od 30 godina bila omiljena tenisica sportaša kako na terenu tako i izvan njega, a danas je nezamjenljiv Classic model koji oduševljava nove generacije.Od nastanka 1985.godine na teniskim terenima, pa sve do danas, Reebok Classic Club C'85 Diamond je izbor onih čiji stil odiše samopouzdanjem i kreativnim potencijalom. Ovo je model kojeg nose samo oni koji poštuju, i dive se rezultatima svojih prethodnika, ali i drugih koji žele pokazati kako je došao njihov red „zavladati terenom“.

Ženska kolekcija „Diamond” izrađena je od premium kože diskretnog sjaja, u jedinstvenoj crnoj, bijeloj, srebrnoj i bež boji, a posebnu privlačnost i pažnju pridaje atraktivan glitter na peti. Gigi savršeno oslikava sve ono što predstavlja nova Reebok kolekcija, dajući svemu tome svoj jedinstveni stil i izgled mlade, samouvjerene i energične osobe, što je ujedno glavno obilježje i nasljeđe Reebok Classic Club C'85 Diamond tenisice.Sponzorirani članak

Gigi Hadid. kvizreebok

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.444
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!