Slika nije pronađena

Kako bismo saznali konkretno na koje se odjevne predmete pale dečki i cure, malo smo se raspitali... Za odgovore smo zamolili poznate hrvatske YouTubere i influencere, Marka Vuletića i Debelu Barbaru.


Popis od top pet stvari na koje se pale nas je malo iznenadio! Marko je ispao sasvim jednostavan dečko, a Barbara ljubiteljica praktične muške mode.

Evo kojih pet stvari na curama najviše voli vidjeti Marko Vuletić...

1. Naočale – Marko bi volio, zajedno sa svojom curom, 'biti čorav'. Da, to je on rekao.

2. Plavu kosu.

3. Oversized roba – upravo takva odjeća i je Markov stil, pa vjeruje da biste u paru (s tobom koja ju nosiš), mogli biti dobitna kombinacija.

4. Nakit – iz istog razloga. Marko ga obožava, pa biste ga mogle zavoljeti i vi, djevojke koja ga pokušavate osvojiti.

5. Crne trapke. Vjerojatno zato što su jednostavno seksi. Ne, to nisu Markove riječi.


Barbara Vesanović, a.k.a. Debela Barbara je isto sastavila popis od pet stvari koje voli vidjeti na dečkima, a to su:

1. Crna majica – basic, ali efektni komad apsolutno svima dobro stoji, tvrdi Barbara. Kaže i da lijepo naglašava tijelo. Slažemo se.

2. Šilterica - 'iako izgleda kao da služi za skrivanje, s njom je lakše upasti u oči i ostavlja više coolerski vibe' je Barbarino objašnjenje. Eto, dečki, tajna je otkrivena.

3. Kožna jakna – samo pripazite, Barbara nije fan prave kože. Ne treba nitko stradati da biste Barbaru osvojili, pa ni životinje.

4. Sat – ona vjeruje da veliki sat ostavlja dobar dojam stila. I to je apsolutna istina – i mi čvrsto vjerujemo da svaka cura voli muške satove!

5. Sunčane naočale – 'must have' za sve u Dalmaciji, a i šire! Hej, sunce je još jako, a i cvike su cool!


Od obuće, oboje najviše vole vidjeti tenke – na dečkima i na curama. Naravno, saznali smo i kakve. Marko i Barbara totalno lajkaju nove Reebok Rapide tenisice. Retro, a cool, pašu na apsolutno sve nabrojano, a i sve ono što ti imaš u ormaru.Zamolili smo ih i da nam naprave nekoliko kombinacija upravo na te tenke, odnosno da zavire jedan drugome u ormar. To su i napravili – pogledajte u videu je li im i u kolikoj mjeri uspjelo! Mi ćemo vam samo reći da je Barbara Marku bez po' muke pronašla tri neodoljiva outfita u kojima je ttly sladak, a modni izazov je uspješno izvršio i Marko.


Više o tenkama možeš saznati na Reebok Instagram i Facebook profilu, kao i na Reebokovoj službenoj stranici.

Sada kada ste bogatiji i za informaciju što dečki i cure, naši YouTuberi, vole, krenite u lov!


Sponzorirani članak

Foto: Pixabay/Reebok/Marko Vuletić

Reebok youtuberi marko vuletić Debela Barbara moda must have