Slika nije pronađena

Gigi Hadid jedna je od najtraženijih manekenki današnjice i uzor je mnogim curkama. Imala je koma početak karijere jer su joj često govorili da nije dovoljno lijepa i da nema mjere koje su potrebne za hodanje po pisti, ali ona je digla glavu visoko i nije ju bilo briga za zlobne komentare.

 

Danas su ona i sestra Bella jedne od najpoznatijih lica manekenske industrije, a prošle su godine zajedno bile dio Victoria's Secret modne revije. Dakle, Gigi rastura i nisi jedina koja svakodnevno baci oko na njezin Instagram u potrazi za modnom inspiracijom.

No, jesi li zbilja pravi fan – koliko dobro poznaješ Gigi?

Loading...

I ti možeš imati nove tenisice kakve nosi Gigi Hadid!

Reebok Classic Club C'85 Diamond je zbog svog minimalističkog stila više od 30 godina bila omiljena tenisica sportaša kako na terenu tako i izvan njega, a danas je nezamjenljiv Classic model koji oduševljava nove generacije.


Od nastanka 1985.godine na teniskim terenima, pa sve do danas, Reebok Classic Club C'85 Diamond je izbor onih čiji stil odiše samopouzdanjem i kreativnim potencijalom. Ovo je model kojeg nose samo oni koji poštuju, i dive se rezultatima svojih prethodnika, ali i drugih koji žele pokazati kako je došao njihov red „zavladati terenom“.

Ženska kolekcija „Diamond” izrađena je od premium kože diskretnog sjaja, u jedinstvenoj crnoj, bijeloj, srebrnoj i bež boji, a posebnu privlačnost i pažnju pridaje atraktivan glitter na peti. Gigi savršeno oslikava sve ono što predstavlja nova Reebok kolekcija, dajući svemu tome svoj jedinstveni stil i izgled mlade, samouvjerene i energične osobe, što je ujedno glavno obilježje i nasljeđe Reebok Classic Club C'85 Diamond tenisice.


Sponzorirani članak

Reebok gigi hadid. kviz

Još vijesti