Galerija Igre prijestolja Tabitha Galavan/Gotham Clementianna/Snow White and the Huntsman +7 Meredith Blake/The Parent Trap

Bez obzira jesu li negativne od samog početka ili su to tek postale negdje na sredini filma ili serije, no ovi ženski likovi rade sve suprotno od onog što velika većina smatra da bi trebale ili ono što bismo smo od njih očekivali.

To su oni likovi iz malih ekrana koje doslovce volimo mrziti. Kako nekoga možemo obožavati mrziti? Riječ je o fenomenu koji se najbolje može vidjeti na primjeru lika Daenerys Targaryen iz kultnih Igara prijestolja. Od jadne i izgubljene djevojčice koja je prodana Khal Drogu, do kraljice koja se borila za ideale i od koje smo puno očekivali. Na kraju se Daenerys pretvorila u pomahnitali lik koji je palio i uništavao sve pred sobom pa i žrtvovao svoje najmilije. Zbog toga je Daenerys postala jedan od likova koje volimo mrziti.

No, osim Daenerys, tko se još nalazi u ekipi TV zlobnica, koje nam idu pomalo na živce jer uspiju uništiti sve čega se dotaknu? U galeriji ćete pronaći sve one likove koje bismo rado prodrmali i upitali: „Zašto radiš, to što radiš?“ ili bismo ih preventivno upozorili da će ih njihovo ponašanje odvesti u propast. One su antijunakinje, kojih nam često puta bude i pomalo žao. 

likovi koje volimo mrziti publika voli mrziti Daenerys Targaryen Igre prijestolja antijunakinje

Još vijesti