Slika nije pronađena

Filmski serijal 'Igre gladi' nastao je po istoimenim knjigama spisateljice Suzanne Collins. Tri su knjige pretvorene u filmove, a zadnji je izašao još 2015. Godine. Iako se činilo da je to to, autorica serijala najavila je da je uskoro vrijeme za novi nastavak.

Priča o Katniss Everdeen još nije gotova. Autorica serijala Suzanne Collins, po čijim su knjigama snimljeni i filmovi, najavila je da sprema novu knjigu iz serijala 'Igre gladi'. Knjiga će svjetlo dana ugledati 19. svibnja 2020. godine. Nema sumnje da je samo i pitanje vremena kada će krenuti i snimanje filma.

via GIPHY


Radnja novog nastavka bit će o događajima koji su prethodili radnji koja nam je svima poznata iz dosadašnjih nastavka serijala. Bit će smještena 64 godine prije nego se Katniss Everdeen javila kao volonterka za sudjelovanje u Igrama. Autorica je za Associated Press izjavila je da je s ovom knjigom htjela istražiti našu ljudsku prirodu, tko smo mi i što smo sve spremni napraviti za opstanak i preživljavanje. Vremenski period koji će se obrađivati u knjizi je 10 godina nakon rata, razdoblje nazvano 'Dark Days', vrijeme kada se Panem bori da preživi.

via GIPHY


Nažalost, to su jedine informacije koje je autorica htjela otkriti za sada, za ostatak će ipak trebati pričekati godinu dana da se knjiga pojavi na policama knjižara diljem svijeta.

Lionsgate, filmski studio koji je radio na adaptaciji prošlih knjiga 'Igre gladi' već navodno baca oko na ovu novost, što znači da je poprilično sigurno da će se nekada u budućnosti snimiti i film.


Ne treba ni spominjati koliko su fanovi oduševljeni.

Foto: Imdb/ Giphy/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Samo za vjerne fanove: gradi se tematski park `Igre gladi`

Proljev, povraćanje, crvi ispod kože - novim hororom 'The Perfection' publika je istovremeno zgrožena i oduševljena

Novi film Camile Mendes 'Coyote Lake' izbacio je svoj prvi jezivi trailer – za sve ljubitelje trilera!

Nastavak knjiga novo Igre prijestolja film

Još vijesti