Glumci iz Netflixove serije

Serija „Wednesday“ apsolutna je hit serija Netflixa.

Svi žele plesati kao Wednesday, a možemo reći da je glavna junakinja serije postala i novom ikonom stila među poklonicima gotičara.

Nadnaravna komedija s elementima horora koja prati tinejdžericu, članove obitelji Addams i neobične likove iz akademije Nevermore, zaludila je svijet.

Pogledajmo što o likovima iz serije govori horoskop? Čija osobnost totalno odgovara vašem horopskom znaku.

Krenimo redom

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)
Bianca Barclay

Vi biste se odmah sprijateljili s Biancom Barclay. Ovnovi su prvi znak Zodijaka, pa baš kao i u horoskopu, tako i u svemu u životu moraju biti prvi. Malo se likova može suprotstaviti Wednesday, ali se Bianca kao prava Ovnica voli natjecati sa svojom žestokom konkurencijom.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)
Pugsley Addams

Bikovi su najveći gurmani Zodijaka. Baš kao što Pugsleya smiruju zalogajčići hrane, isto tako znamo da i vas čokolada može smiriti bolje i od bilo čega drugoga. Usprkos tome što ga Wednesday pomalo maltretira, Pugsley je voli i uvijek joj je odan. Upravo su takvi horoskopski Bikovi, do smrti vjerni i odani članovima svoje obitelji.

Blizanci (21. svibnja – 20 . lipnja)
Thing

Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije. Iako nema lice, Stvar je apsolutni pobjednik u komunikaciji i izražavanju onoga što misli. Baš kao i pravi Blizanci, i Stvar se savršeno snalazi u svim situacijama. Moramo li još nadodati da su dugi prsti nevjerojatno spretni u krađi, krivotvorenju i pravljenju raznih nepodopština, a u svemu tome prepoznajemo vragolastu stranu ličnosti Blizanaca.

 

 


Rak (21. lipnja – 22. srpnja)
Eugene Otinger

Rakovi su vrlo emotivni, stoga biste se vi mogli poistovjetiti s karakterno najvećom dušicom ove serije. Eugene je iskren, vrlo senzibilan i mogli bismo reći najbrižniji student Nevermorea. U stilu pravog Raka, staje na stranu onih koje voli te se bori za njih. Što reći više o liku, za kojeg i Wednesday čuva posebno mjesto u svom crnom srcu.

 

@meistbp we love bee boy!! #eugeneottinger #eugeneotingeredit #wednesdayeugene #wednesdayaddams #wednesday #wednesdaynetflix #meistbp ♬ original sound - mei☆

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)
Gomez Addams

Lav sa svojim vladarom Suncem upravlja radom srca, a ako je netko u seriji vođen srcem onda je to Gomez Addams. Otac obitelji Addams ne može odoljeti svojoj supruzi Morticiji, a plamen te strastvene ljubavi gori još od njihove mladosti i Akademije Nevermore. Baš poput svih srčanih Lavova, tako i Gomez podržava svoju djecu u njihovim interesima pa je tako odgojio kći kojoj stvarno ne nedostaje samopouzdanja.

 

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)
Marilyn Thornhill

Djevicama mora biti uredno i sve po PS-u. Djevice su skromne pa je vama najbliži lik skromne negativke Marylin. Skrivanje osjećaja i kontroliranje jača su strana ovog horoskopskog znaka, jednako kao što su i Marylin vrlo dobro poznate tehnike majstorske manipulacije mladim Tylerom. I Djevica je povezana s Merkurom, planetom zaduženom za komunikaciju i inteligenciju, a Marilyn promišlja i više nego brzo i lukavo.

 

@sophiasedits.de #christinaricci #marilynthornhill #problem #edit #foryou ♬ Originalton - Sophias Edits

 

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)
Morticia Addams

Morticia ima šarm, društvenu gracioznost i mnoštvo udvarača. Vage žele pod svaku cijenu održati mir i sklad, makar i pod cijenu laganja, pa je tako i Morticia zamaglila svom djetetu prošlost. Vaga vlada sedmom kućom partnerstva, što baš karakterizira Morticiju koja se potpuno posvetila svojem suprugu. Osim toga, nitko joj ne može poreći da ima smisla za modu pa vam možemo reći, drage Vage, da biste se najbolje razumjeli s Morticijom.

 

Škorpion (23. listopada – 22. studenoga)
Wednesday Addams

Škorpioni su najtajanstveniji znak Zodijaka, opsjednuti okultnim temama, s detektivskim sklonostima i majstorskim sposobnostima za osvetu. Naravno da tu prepoznajete našu glavnu junakinju Wednesday Addams. Vama su svi potencijalno sumnjivi i upitni, i kopate duboko kako bi pronašli istinu. No, baš kao i Wednesday, osjetljivi ste prema onima do kojih vam je stalo.

 

 

 

Strijelac (23. studenoga – 21. prosinca)
Enid Sinclair

Vrlo vjerojatno kad ste gledali epizode serije Wednesday, poistovjetili ste se s Enid. Vesele naravi i neumoljivo optimistična, u svemu i svima pronalazi dobro, Enid s pastelnim pramenovima u kosi, izgleda kao najnevinije biće na planeti.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)
Larissa Weems

Jarci upravljaju 10. kućom u natalnoj karti koja predstavlja imidž. Weems je itekako svjesna važnosti ugleda svoje škole pa joj nisu strana mala zataškavanja i uljepšavanja istine. Kako Jarcem vlada kruti Saturn, učitelj koji nam zadaje lekcije i standarde, tako i Larissa određuje pravila te čvrstom palicom upravlja akademijom. Uz sve to, uvijek uspijeva održati frizuru savršeno postojanom. Uz ruž, jarko crvene boje, na prvu ostavlja dojam strogoće, baš kao i svi Jarci

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)
Ujak Fester

Vodenjaci su tipovi usamljenih genija i autsajdera Zodijaka, stoga biste se vi, dragi Vodenjaci, mogli najviše razumjeti s ujakom Festerom. Iako su svi članovi obitelji Addams posebni, ovaj je među njima najposebniji i često je neshvaćen. Vodenjak vlada tehnologijom, a Fester ima struju u dlanovima te kao pravi znatiželjni Vodenjak, sam istražuje područja koja drugi nisu mogli niti zamisliti da postoje

 

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)
Xavier Thorpe

Ribe su najintuitivniji znak Zodijaka sa smislom za umjetnost. Stoga, vašem karakteru najbolje odgovara Xavier Thorpe, umjetnik i vidovnjak Nevermorea. Pomalo ćudljiv, ali opet s tako lijepim osmijehom i sposobnošću izglađivanja svake drame koja mu se dogodi.

 

 

 

 

horoskop wednesday koji si lik iz serije wednesday smiješan horoskop serija wednesday

Još vijesti