Slika nije pronađena

Svaka nova veza u koju uđeš ili neki novi ozbiljniji odnos koji ide prema vezu treba najprije proći 'pravilo tri dana'. Ako tu fejla, onda to nikako nije dobar pokazatelj za vaš daljnji odnos.

Na početku svake veze ili upoznavanja se pitamo koliko je njemu stvarno stalo i je li mu stalo toliko koliko i nama. Ne dolazi u obzir da ga to otvoreno pitamo! Osim što nemamo hrabrosti za to, moguće je i da će nas lagati. Zato nam se sviđa 'pravilo tri dana' o kojem piše Your Tango. Umjesto da samu sebe mučiš i pitaš se koliko mu je stalo i je li mu uopće stalo, testiraj ga bez da to zna.

Priyanka Chopra i Nick Jonas Zašto dečki vole starije cure? Postoji 8 psiholoških razloga zašto će ući u vezu sa starijom od sebe

Nećeš napraviti ništa loše, a sebi ćeš dati odgovor na pitanje. Kada nekoga tek upoznaš, dopisivanje je vrlo često, svaki dan. Javljate se jedno drugome i učite nove stvari jedno o drugom. Pravilo tri dana je zapravo vrlo jednostavno, ono kaže da na tri dana staneš s tim da ti prva pokreneš razgovor.

Uzmi bilo koja tri dana i nemoj se tijekom njih ti prva javljati. Vidi hoće li se on javiti ili će nastati trodnevna tišina. Naravno, idealno bi bilo da se javlja. Ako ne, to ti govori da ipak nije toliko zagrijan. Bit će ti možda teško suzdržati se, ali ovo je najjednostavniji način da provjeriš koliko mu je stalo. Kada se on tebi javi, normalno odgovaraj kao i inače. Poanta je samo da vidiš hoće li ti se javljati ili neće. I to ne samo jedan dan, nego sva tri dana. Pogotovo ako inače pričate svaki dan. I nikako mu nemoj reći da si ga testirala, neka to bude tvoj mali trik.

Budi spremna i prihvatiti da ga možda nije toliko briga za tebe ako se ne javi u ta tri dana. Jer neće svaka priča imati sretan kraj. Možeš se nastaviti čuti i viđati s njim, ali budi oprezna i imaj na umu da je pao ovaj test.

Slika nije pronađena Stvari koje nikada ne bi trebala napraviti prije seksa – ovih 7 su loša ideja

veza pravilo tri dana sviđaš li mu se želi li vezu s tobom kako provjeriti testiraj dečka

Još vijesti