Slika nije pronađena

Sve ove stvari mogu utjecati na to kakav će vam biti seks i kako će se vaše tijelo ponašati tijekom seksa. Zvuči čudno, ali kada vidiš o kojim se stvarima radi, sve će ti biti jasno.

Kako bi se opustili ili ubacili u mood, svatko će imati neke svoje stvari koje voli napraviti prije seksa ili koje izbjegava. Međutim, postoje neke stvari koje ipak nitko ne bi trebao napraviti prije ovakvih aktivnosti. Ovo su jednostavno loše navike, loše ideje i stvari koje ti neće pomoći, nego ti samo odmoći i učiniti da seks ne bude toliko dobar. Zašto si onda komplicirati život i raditi to u zadnji tren? Ako si do sada to i radila, možda ne bi bilo loše promijeniti te navike.

Slika nije pronađena Kako da vam bude manje neugodno tijekom seksa? 6 savjeta koji će ti pomoći da se opustiš

1.Nabrzaka se ići obrijati dolje
Možeš se pronaći s idejom u glavi da samo skočiš nabrzaka u kupaonicu i da to vrijeme iskoristiš da brzo obriješ noge ili se obriješ dolje. Ne! Tako je kako je, otrčati prije seksa riješiti ovaj problem je najgora ideja koju možeš imati. Čak i ako si samo mislila podrezati dlačice. Brijanje i podrezivanje dlačica su komplikacija koja ti ne treba. Ovo će učiniti da ti se dio tijela koji si brijala iziritira i da se cijelo vrijeme osjećaš neugodno jer te pecka i smeta. Pogotovo što se zna dogoditi da se porežeš kada se žuriš s brijanjem.

2.Napiti se
Čini se kao dobra ideja i način koji će ti pomoći da se opustiš ako si nervozna, ali ovo je još jedna stvar od koje možeš imati više problema nego koristi. Ako se ne možeš opustiti bez alkohola, onda ipak još nisi spremna za seks. Kada si popila previše alkohola prije seksa, neće ti se želudac osjećati dobro tijekom i proizvodit će čudne zvukove i bit će ti loše, a i ovo može utjecati na to da nećeš moći doći do orgazma.

3.Najesti se neke teške hrane
Teška hrana ili puno hrane nisu dobra ideja prije seksa. Osjećat ćeš se tromo, počet će ti se sve to okretati po želucu, podrigivati, može ti i postati slabo. Zamisli da je seks kao odlazak u teretanu, jer u neku ruku i je vježbanje. Ne bi se niti prije odlaska na trening prenajela, pa tko ne bi trebala ni prije ovoga.

4.Jesi jako ljutu hranu
Prvo, ljuta će te hrana napuhnuti, što nikako nije dobar osjećaj i nitko se ne osjeća zavodljivo u ovakvim trenucima. A kao drugo, može biti problem i ako si jela ljutu hranu s rukama, nisi ih dobro oprala i onda dotakneš intimne dijelove partnera. Izgorjet će! Ostanu ostaci hrane na prstima čak i ako ih opereš sa sapunom.

Cura i dečko Seks nije jedini način da ti i dečko budete intimni – ovih 10 stvari će vas spojiti na isti način

5.Stati ispred ogledala u donjem rublju i kritizirati samu sebe
Ako si skočila u kupaonicu osvježiti se, možda oprati zube ili staviti dezić ili otići na wc, stati pred ogledalo i gledati se u donjem rublju ili bez odjeće može napraviti kaos u tvojoj glavi. Vidjet ćeš u tom trenutku nedostatke koji ne postoje i za koje tvog partnera nije briga, ali koji će ti ostati u glavi i zbog kojih se kasnije nećeš moći opustiti. Totalno će ti pasti mood.

6.Uzeti bilo kakav lijek iz grupe antihistaminika (to su obično lijekovi za alergiju)
U grupi lijekova antihistaminika su vrlo često razni lijekovi i kreme za alergiju i ubode. Ne bi ih trebala uzimati prije seksa jer oni djeluju na način da isušuju dijelove tijela. Iako ih koristiš jer ti primjerice jako curi nos i kišeš, oni će utjecati i na tvoje intimne dijelove i isušiti i ovaj dio, što nije nešto što želiš da se dogodi prije seksa. Koliko god da si u moodu, intimni ti dijelovi neće surađivati.

7.Oprati zube električnom četkicom
Zvuči čudno, znamo, ali ispada da je okej prije seksa oprati zube običnom četkicom, ali ne i električnom. Iako paziš kako pereš zube, ovakve su četkice jače i mogu napraviti sitne male porezotine na tvom zubnom mesu, a može dodatno i naštetiti ako si nakon pranja stavila vodicu za ispiranje usta, jer one najčešće sadrže alkohol pa će dodatno iziritrati. Zato što su nastale te sitne ranice, koje su naizgled nebitne, one mogu učiniti da imaš veće šanse pokupiti neku spolnu bolest.

seks prije seksa što ne raditi intimnost veza

Još vijesti