Dated & Related

Netflix nas stalno iznenađuje nekim novim konceptima dejting reality emisija. Uvijek su zabavne jer su pune drama i ljubavnih problema, a ova je još malo drugačija od ostalih jer je za kandidate i pomalo neugodna.

Zamisli da su tvoji brat ili sestra pokraj tebe dok zavodiš dečka? Koliko bi bilo neugodno na ljestvici od 1 do 10 da su treći kotač dok se ljubiš s nekim? E upravo se to događa u novoj Netflixovoj dejting reality emisiji. Krenula je s emitiranjem 'Dated & Related', a fokus serije je pronalazak ljubavi uz pomoć brata ili sestre.

Purple Hearts i Kissing Booth Najgledaniji Netflixovi filmovi svih vremena: Top 10 onih koji su oborili rekorde

S obzirom da je to osoba koja te jako dobro poznaje, trebalo bi pomoći, ali serija je ispala dosta neugodno. Za kandidate, ne za gledatelje, nama je samo smiješno. Braća i sestre su tako jedni pokraj drugih dok zavode potencijalne kandidate za partnera ili dok se ljube s njima.

I sami su kandidati kroz epizode priznali da im je neugodno i da nikada prije nisu tako nešto napravili, ali sve za pronalazak ljubavi svog života. Iako ovakvi realityji nisu najpametniji sadržaj koji možemo gledati, itekako su zabavni, pogotovo ako voliš drame. I usput će ti pokazati da tvoj način pronalaženja partnera nije tako strašan jer postoje i gore alternative, poput prijave u reality sa svojim bratom ili sestrom.

 

 

Kandidati su prava kombinacija slatkih dušica i toksičnih osoba, onih koji stvarno žele ljubav i onih koji žele samo slavu. Reality je tek stigao, a već je i kod nas u top 10 najgledanijih. Ako voliš gledati ovakve stvari, 'Dated & Related' će te zabaviti.

Never Have I Ever Ljubavne lekcije koje nas je naučila serija 'Never Have I Ever': 7 bitnih koje ćemo pokupiti od Devi

Netflix serija reality novo dated and related

Još vijesti