Slika nije pronađena

Najstrašniji su horori upravo oni koji su nastali po istinitim pričama. Imaju neku posebnu vibru zbog koje ćemo se naježiti. Jedna takva priča je i o hotelu smrti po kojoj je sada nastala kratka serija.

Studentica Elisa Lam došla je 2013. godine u Los Angeles gdje je odlučila odsjesti u Cecil Hotelu. Prijavila se u hotel, ušla u dizalo i to je bilo zadnje kada je bila viđena prije nego je proglašena nestalom osobom. Video koji ju je snimio u hotelskom dizalu pokazivao je da se vrata dizala nisu htjela zatvoriti, a ona se odjednom počela čudno micati i raditi neobične pokrete rukama. Ušla je i izašla iz dizala – i to je bilo to. 19 dana nakon nestanka njeno je tijelo pronađeno mrtvo na krovu hotela. Neki tvrde da je taj posljednji video dokaz da je hotel uklet. Što nije čudno, s obzirom da je Cecil Hotel poznat pod nadimkom hotel smrti.

Redatelju serije 'Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel' to se učinila kao dobra priča za snimiti horor seriju. Jednom je ispričao kako smatra da priča o Elisi nije dovoljno dobro ispričana i on je htio pokušati to napraviti tako da nitko nikada ne zaboravi. I nakon što odgleda ovu seriju, sigurno neće zaboraviti. Serija je kratka i ima samo 4 epizode, a izašla je nedavno. Ljudi su se već navukli i uplašili. Najbolje je ne gledati ju u 3 ujutro ako ne želiš noćne more!

Pogledajte još:

Je li došao kraj ili ćemo Riverdale gledati i dalje? Otkriveno je hoće li se nastaviti snimati

Serija koja ima najveću gledanost IKADA: Jedna je Netflixova upravo oborila sve rekorde

Nije kraj s Harry Potter sagom! Najavljeno je da dolazi nešto novo – Harry Potter serija

serija cecil hotel novo Netflix dokumentarna serija horor serija

Još vijesti