Friends i Queens Gambit

Jesi li i ti poludjela za nekom od ovih stvari nakon što si ih vidjela na filmu ili u seriji? Sigurno svatko ima neku sitnicu koju je vidio na filmu, a poželio ju je i u svom životu. Možda je to neka stvar, možda frizura ili odjevni komad.

Ovo ti samo pokazuje kakvu moć imaju filmovi i serije, a da toga nisi niti svjesna. Jednako kako si ti poželjela nešto što si vidjela na omiljenom liku, tako se dogodila ista stvari i kod tisuća drugih gledatelja. I onda je ta sitnica odjednom postala popularna i svi su krenuli nositi! Brightside je izdvojio nekoliko stvari koje su postale popularne upravo zahvaljujući filmovima i serijama. Da te stvari nismo vidjeli na malom ekranu, ne bi niti bile danas tu i ne bi svi znali za njih i nosili ih.

1.Lančić s vlastitim imenom kakav je nosila Carrie u seriji 'Seks i grad'
Modni dodatak koji je postao popularan zahvaljujući Carrie je lančić s vlastitim imenom. Ovo je još nešto što je toliko popularno da se nosi još uvijek i dan danas. Kada je izašla serija, odjednom su sve cure htjele baš takav!

2.Frizura od Rachel iz 'Prijatelja'
Hrpetina cura je i prije šišala kosu i radila frizuru kako bi dobile Rachelinu frizuru. Sada se njena frizura opet vratila u modu i fotke od ovog lika se nose frizerkama.

3.Rajf kao Blair iz serije 'Gossip Girl'
Ova je serija za puno cura bila velika modna inspiracija, a pogotovo dva glavna lika, Blair i Serena. Blair je vratila u modu nošenje rajfova i učinila ovaj 'dječji' dodatak ženstvenim.

4.Šah kao hobi zbog serije 'The Queen's Gambit'
Nisu samo stvari te koje su postale popularne zbog serija, već i hobiji! Kada je prije dvije godine izašla ova serija, hrpa je ljudi poludjela za šahom i poželjela ga naučiti igrati. Google je eksplodirao od silne potražnje za istim pojmovima – tutorialima kako se igra šah. Potražnja za šahovskim setovima je bila visoka kao nikada.

5.Mala crna haljina zbog Audrey Hepburn iz filma 'Breakfast at Tiffany'
Iako je film izašao 1961. godine, modna ostavština koja je ostala iza njega i danas je tu. Audrey je proslavila malu crnu haljinu, modni komad koji je postao klasik za sva vremena.

6.Disco glazba je postala toliko popularna zahvaljujući filmu 'Saturday Night Fever'
Jasno ti je koliku ulogu imaju filmovi kada su pomogli glazbenom žanru da postane popularan. John Travolta je itekako pomogao.

7.Karirana odjela sa suknjom zbog filma 'Clueless'
Još jedan film koji je prava modna inspiracija je 'Clueless'. Pogotovo je postala legendarna odjevna kombinacija koju je nosila Cher, a koja se sastojala od suknjice i sakoa u istoj boji i to kariranog uzroka.

8.Sladoled i romantična komedija za preboljeti slomljeno srce zbog filma 'Bridget Jones'
Bridget obožava sladoled. Kada ima ljubavnih problema, liječi ih tako da uzme kutiju sladoleda i sjedne pred TV. Ovaj način liječenja slomljenog srca, sladoledom i romantičnom komedijom, itekako je postao popularan.

Filmovi serije popularno zbog filmova Moda trendovi utjecaj

Još vijesti