Galerija Selena Gomez u Only Murders in the Building Only Murders in the Building - 5 Only Murders in the Building - 2 +3 Only Murders in the Building - 4

Snima se druga sezona serije u kojoj Selena Gomez glumi u glavnoj ulozi. Ako već nisi pogledala prvu sezonu 'Only Murders in the Building', nemoj čekati, kreni gledati, jer serija je odlična.

Selena Gomez trenutno radi na 1000 stvari i pitamo se kada uopće stigne spavati! Već je jasno pokazala da je itekako angažirana u radu svog brenda šminke Rare, a snima i drugu sezonu serije u kojoj je u glavnoj ulozi. I uz to povremeno izbacuje i novu glazbu. Damo se kladiti da to nije sve i da ima još tisuću stvari kojima se bavi. Od svega toga, ono što nam je sada najzanimljivije je serija u kojoj glumi. 'Only Murders in the Building' dobiva i drugu sezonu koja se snima, a sada je otkriveno i da će Selena imati simpatiju u toj sezoni, piše Teen Vogue.

Friends i Queens Gambit Stvari koje su postale ekstremno popularne samo zbog filmova ili serija – odjednom su ih svi htjeli

U prvoj njen lik Mabel nije bio pretjerano za nikoga zainteresiran u ljubavnom smislu, a sada će se to promijeniti. Jer stiže Alice, koju će glumiti Cara Delevingne.

 

 

I Mabel će za njom izgubiti glavu. Baš kao i Cara, lik koji glumi je također supermodel. Bit će ovo posebno zanimljivo jer Selena i Cara su jako dobre prijateljice i u stvarnom životu. To će im sigurno olakšati da se osjećaju ugodnije i prisnije u ovim ulogama. Jedino što se za sada zna o ulozi koju će glumiti Cara je da će Alice pomoći Mabel da dođe u kontakt s dijelom sebe koji je do sada zanemarivala. Što će se događati i kakva će biti njihova ljubavna priča, saznat ćemo ovog ljeta kada dolaze nove epizode. Stižu na Hulu 28. lipnja!

Heartstopper - 3 Serija koja ima SAMO pozitivne recenzije – nitko nema za reći ništa loše o njoj

Selena Gomez Only Murders in the Building serija Druga sezona

Još vijesti