Sumrak

Barem je ekstaza za sada dok još ne znamo točno kako će to sve izgledati. Kao i s novim Harryjem Potterom, i sa Sumrakom bi moglo biti na kraju ipak razočarenja.

„Sumrak“ se ne da! Iako su filmovi po knjigama snimljeni sada već davno, počelo se pričati da bi uskoro opet mogli gledati „Sumrak“, no ovog puta u malo drugačijoj verziji. Stiže Sumrak serija! Kako piše The Hollywood Reporter, radi se na ovoj seriji već neko vrijeme i razmišlja se o tome da se projekt provede u djelo – i izgleda da su sada napokon odlučili da će ju stvarno i napraviti.

Sumrak Stephenie Meyer otvoreno o tome planira li pisati nastavke knjiga Sumrak sage - imamo dobru i lošu vijest

Seriju radi Lionsgate, kompanija koja je radila i originalne filmove. Dodatan je plus i da je potvrđeno da će spisateljica Stephenie Meyer također biti uključena u projekt. Serija je još daleko od izlaska s obzirom da se tek radi na scenariju. Previše informacija još uvijek nije otkriveno, s obzirom da je tek projekt krenuo za ozbiljno.

Izgleda da je postalo popularno starije filmove pretvarati u serije. Prva je žrtva bio „Gospodar prstenova“. Serija je ispala prilični fejl, barem po dobrom dijelu fanova. Onda je najavljeno da stiže i Harry Potter serija i dok su najprije svi bili oduševljeni, kada su skužili da se neće vratiti originalni glumcu, oduševljenje je splasnulo. Što će biti sa „Sumrakom“ i kako će napraviti tu seriju? Tko zna! Hoće li ju raditi po knjigama ili će imati neki skroz novi pristup i hoće li vratiti neke od starih glumaca – za sada još nisu ništa od toga otkrili. Neće biti sredine i ili će serija ispasti top ili će biti jedan veliki flop.

Harry, Hermione i Ron Službeno je! Stiže serija o Harryju Potteru: Objavljen trailer, a reakcije ljudi su brutalne

sumrak saga serija novo sumrak serija što se zna o njoj informacija otkriveno nova_serija za fanove sumraka twilight

Još vijesti