Slika nije pronađena

HBO predstojeća drama usredotočena na tinejdžere, 'Euphoria', govori izravno mladim ljudima.

'Euphoria', jedna od najiščekivanijih novih serija ovog ljeta, prikaz je suvremenog života američkog tinejdžera srednje klase. Serija prikazuje borbe mladih ljudi, a radnja uključuje i seks, drogu, identitet, međuljudske odnose i društvene mreže. Sve to možete pratiti kroz oči 17-godišnje srednjoškolke, Rue Bennett, koja se vraća u školu i svoj život nakon predoziranja drogom i ljeta koje je provela na odvikavanju.


via GIPHY


Odrastanje u HBO stilu

Prošle serije HBO-a kao što su 'Igra prijestolja' i 'Djevojke' bez sumnje privlače mlade fanove na mrežu, kao i dječji i obiteljski programi s kojima se HBO bavio. 'Euphoria' se obraća tinejdžerima i mladima više od svih HBO serija do sad. Glumačka postava i ekipa sastavljena od 20-godišnjaka vjerojatno će privući mladu publiku. Zendaya, bivša zvijezda Disney Channel-a, koja je od tada bila u filmovima poput 'Spider-Man: Homecoming', glumi Rue. Hip-hop superzvijezda Drake je izvršni producent serije. Drake i Zendaya imaju dva od 50 najpopularnijih profila na Instagramu, gdje pomažu u promoviranju 'Euphorije'.

via GIPHY


Serija se temelji na izraelskoj drami koja je uslijedila nakon ubojstva tinejdžera u blizini noćnog kluba. HBO verzija se hvata u koštac s kontroverznim pitanjima. Nakon što pogledate prve četiri epizode, mogli biste pomisliti da se život modernog tinejdžera sastoji uglavnom od golišavih fotki, pričanja putem društvenih mreža i video poziva, predoziranja i boravka vani cijele noći, s nekoliko prisilnih obiteljskih večera između.

U intervjuu za Vanity Fair, Zendaya je rekla: 'Za mene je Euphoria jedna od najsirovijih, najiskrenijih pogleda na to kako danas izgleda život mlade osobe. Na kraju krajeva, to je nečija stvarnost i to je priča koju smo odlučili ispričati. Ne znam kako je to kad je Instagram dio nečijeg života od početka vremena. To je samo druga zvijer'.Kreator i pisac serije, Sam Levinson, se borio sa zlouporabom droga tijekom svoje mladosti i htio je uhvatiti bol ovisnosti, a da se pritom ne veliča zlouporaba droga. Mnoge scene u seriji su izvučene iz njegovih vlastitih iskustava.

Foto: IMDb/ YouTube/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Tko je glavni lik u seriji 'Prijatelji'? Jedan je ljubitelj serije odlučio proučiti svaku epizodu i saznati

Netflixova serija ruši rekorde! Na listi onih koje ljudi najviše gledaju prva je tjednima

Otkrijte koje su top 10 najskupljih serija svih vremena! Neke bi vas mogle i iznenaditi

trailer serija teen HBO Euphoria

Još vijesti