Spiderhead

Netflix nekad opako fejla, a izgleda da su sada to uspjeli još jednom, i to itekako dobro. Novi film koji im je izašao, a koji se čini dobar i ima super glumačku ekipu, zapravo je njihov najveći fejl u posljednje vrijeme.

Film je tek izašao, a već je proglašen nečim najgorim ikada. SF triler 'Spiderhead' na prvu zvuči odlično i zanimljivo. U glavnoj je ulozi Chris Hemsworth, a tu je i Miles Teller, mislili smo da će biti dobar, jer čak niti radnja ne zvuči loše, ako voliš pogledati tu i tamo neki SF film. U skoroj budućnosti, zatvorski zatvorenici imaju priliku biti volonteri u medicinskim istraživanjima kako bi im se skratilo vrijeme služenja kazne. Jedan takav volonter bude testiran na nove tablete čija je funkcija da kontroliraju emocije, ali se stvari izmaknu kontroli.

Iako je na početku film bio uspoređivan s 'Black Mirrorom', te su usporedbe brzo prestale. Film je tu već nekoliko tjedana, a recenzije publike i kritike su stigle. I nisu dobre. Ima jedan od najgorih rejtinga ikada! Uz to, ovo je i najgore ocijenjen film Chrisa Hemswortha ikad. Film je nastao po knjizi i očekivanja su bila tu, ali nisu bila izgleda ispunjena. Mogao se napraviti super film, ali su propustili priliku.

Ryan Gosling u filmu Barbie Ryan Gosling glumi Kena u filmu 'Barbie' - ljudi tvrde da su ga uspjeli unakaziti

Totalno je predvidljiv i zbog toga dosadan. Kada ga kreneš gledati, minute se čine kao sati, toliko je dosadan, kažu neke recenzije. Neki su se nadali da će kako film odmiče biti bolje, ali i 40 minuta nakon, i dalje se ništa nije dogodilo. Tako da, ovaj je bolje preskočiti!

Film Senior Year Netflix ponovo na udaru kritika – u novom najpopularnijem filmu gledatelji pronašli nekoliko grešaka

Netflix Spiderhead film najgori film recenzije

Još vijesti