Slika nije pronađena

Nakon nekoliko različitih spin offova ove serije, sada stiže još jedan. Zove se 'Pretty Little Liars: Original Sin' i najavljeno je da je scenarist serije Roberto Aguirre Sacasa, isti čovjek koji je radio i na dosta epizoda 'Riverdalea'.

Jedna od onih serija koje su obilježile 2000. godine su sasvim sigurno 'Slatke male lažljivice'. Bila je to odlična serija koja nas je sezonu za sezonom držala napetima i u iščekivanju što će se sljedeće dogoditi, jer nitko nije mogao predvidjeti. Nakon nekoliko pokušaja da se snime spin offovi serije, a koji su svi propali, sada se pokušava ponovno. Ovog bi puta trebalo biti bolje, a evo što nas to očekuje. Na službenim profilima na društvenim mrežama prije nekoliko je dana izašla obavijest da na HBO dolazi nešto novo.

O čemu će se tu točno raditi? Iako bi pomislili da se vraćamo u Rosewood, već tu kreću razlike s originalnom serijom. Mjesto radnje se mijenja, a mijenja se i glumačka postava. U ovoj smo seriji u gradiću Milwood, a iako novo mjesto, radnja će ti zvučati poznato. Grupica tinejdžerica se nađe na udaru nepoznate osobe koja pokušava napraviti sve moguće kako bi one platile za loše stvari koje su napravili njihovi roditelji u mladosti...a nisu ni one baš svetice. Novi grad, nova generacija lažljivica, novi A i nove tajne.

Redatelji i scenaristi s ovom novom serijom žele još više nego prije zagaziti u svijet horora i napetosti, što nikako ne zvuči loše. Ne zna se kada točno serija dolazi, ali najavljeno je da je tu uskoro.

Foto: Imdb/ Instagram/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Popularna tinejdžerska serija o seksu dobiva novu sezonu i glumca iz Harryja Pottera!

Nabacio je čak 4 hinta: Redatelj najavljuje što će se događati u petoj sezoni 'Riverdalea'!

Neće se snimati nove sezone iako je bilo najavljeno: Dvije popularne serije otkazane zauvijek – zbog korone!

serija pretty little liars novo Teen serija Spin-off

Još vijesti