Tetovaža iz Stranger Thingsa

'Stranger Things' sada je ponovo u svojem naletu popularnosti zbog izlaska nove sezone koju već svi obožavaju! Osim toga poslala je popularna i tetovaža koju ima jedna od glumica, a ta tetovaža zapravo ima negativno značenje.

Tek je nedavno izašla nova sezona serije 'Stranger Things', a obožavatelji ju gledaju i po nekoliko puta ispočetka. Zbog ogromnog oduševljenja, neki fanovi su odlučili kopirati Millie Bobby Brown koja u seriji na zapešću ima jednu malu, ali slatku tetovažu. Ta tetovaža ipak nije tako bezazlena jer ona ima dublje značenje koje seže u prošlost, a ono je nažalost negativno, kako piše Lad Bible. 

 

 

To je objasnila jedna korisnica na Twitteru s obzirom na to da su obožavatelji 'Stranger Thingsa' počeli masovno tetovirati identičnu ovakvu tetovažu i dijeliti ju na društvenim mrežama. Ta tetovaža je nekada zapravo označavala broj zatvorenika koncentracijskih logora tijekom Holokausta. Oni koji znaju nešto o tome iz povijesti su svjesni kolika je to negativna vrijednost tetovaže jer je to tada služilo da se ljudi označe brojkama u koncentracijskim logorima.

 

 

Bez obzira na to što je ta tetovaža nekima fora pa su ju i iz istog razloga odlučili napraviti, ona ima puno dublje značenje koje i nije toliko lijepo, a i djelomično slično značenje je imala i u seriji 'Stranger Things' tako da ni oni nisu napravili ništa pogrešno. No, ona se ne bi smjela uzimati zdravo za gotovo te ju ipak ne bi trebali tetovirati.

Stranger Things 4 Pripremite kokice – stiže drugi dio četvrte sezone 'Stanger Thingsa'!

Slika nije pronađena Nike ima suradnju s Netflixovom serijom na novim tenisicama! Kada ih zapališ, otkrivaju ti tajnu

Stranger Things serije Millie Bobby Brown tetovaža holokaust negativno značenje

Još vijesti