Nikolija i Relja

Iako mnogi ne odgovaraju ovaj glazbeni žanr, činjenica je da se upravo on najviše sluša u Hrvatskoj, ali i na cijelom Balkanu. Neki pjevači su toliko poznati da su čak dvije njihove pjesme u trendingu!

Među trenutno top 10 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, koje ujedno i trendaju, nije se pronašla niti jedna strana pjesma, bilo kojeg stranog izvođača. U pitanju su sve balkanski izvođači od kojih su neki već dobro poznati našoj javnosti, a drugi se tek probijaju u svijet glazbe. No, očito je kako im dobro ide jer su se već pronašli na trending listi. Pjesma i izvođači koji se nalaze na prvom mjestu ove ljestvice su u svega 13 dana došli do više od 5 milijuna pregleda, a to nije niti čudno s obzirom na to da su pjesmu dugo najavljivali i svi su jedva čekali da vide o čemu je točno riječ.

10. Nikolija x Amna – 'Aurora'

9. Lapsus Band – 'Ako se ja pitam'

8. CC - '#3'

7. Breskvica – 'Leptir'

6. Aleksandra Prijović – 'Marš'

5. Breskvica – 'Lutka'

4. Aleksandra Prijović – 'Ja sam odlično'

3. Djexon – 'Štikle na noge'

2. Henny – 'Martini'

1. Relja x Nucci – 'Zovite doktore'

S obzirom na to da su najslušanije, sigurni smo da ti je neka od njih poznata, ako ne i najslušanija trenutno. Relja nije iznenadio sa svojim prvim mjestom, iako su mnogi očekivali da će pjesma koju najavljuje biti povratak Elitnih odreda, a ne suradnja s Nuccijem!

Baka Prase Jala Brat napisao Baki Prasetu novu pjesmu – i naravno da je hit i trenda u cijeloj regiji

Nida Mars i Devito Malo je preradila Devitov hit i snimila svoju verziju pjesme 'Omadjijala'

glazba Hrvatska youtube najslušanije pjesme najpopularniji pjevači

Još vijesti