Galerija Baka Prase Baka Prase - 2 Baka Prase - 4 +5 Baka Prase - 6

Ako već niste poslušali 'Tokyo' onda propuštate glavnu glazbenu vijest u regiji. Baka Prase se nakon dugo vremena vratio s novom pjesmom. I rasturio. Fanovi su oduševljeni ovom suradnjom.

Baka Prase i Jala Brat kao duo u stvaranju glazbe? Definitivno neočekivano, ali dobrodošlo. Ako ćemo gledati reakcije, izgleda da je ovo bio pun pogodak. Baka Prase je za vikend objavio novu pjesmu pod nazivom 'Tokyo' i već je u tih dan – dva postala najpopularnija pjesma u svim državama regije. Trenda na YouTubeu u svim državama Balkana, pa i kod nas. Fanovi Bake Praseta su jedva dočekali njegovu novu pjesmu, ali i fanovi Jale su tu jer pjesma je totalno u njegovom stilu. Pa ako inače voliš Jalu, onda će ti ova pjesma biti sigurno dobra.

Ono što je zanimljivo je trač koji je došao uz pjesmu, a to je i da se stari ljubavni par pomirio i vratio jedno drugom. Navodno su Anja i Baka opet skupa!

Anja Blagojević Anja Blagojević otvoreno rekla kakve cure smatra jadnicama – i svi su se složili s njom

Slučajno ih je otkrila ona na svom TikToku kada je objavila video s opisom 'Kad vama dečko posveti dvije pjesme javite se', a u pozadini joj svira Bakina 'Tokyo'. Navodno je pjesma o njoj i opet su skupa. Ili je sve samo dobra strategija za promoviranje nove pjesme.

 

@anjablaa

Kad vama decko posveti dvije pjesme javite se😜

♬ original sound - ⚡Samo Hustle⚡

 

Čak je Anja komentirala i pjesmu na YouTubeu i napisala da ako stigne do 10 milijuna pregleda u 24 sata, ona i Baka će opet biti skupa. Čini se da je napisala da to u šali, ali je li? Iako pjesma nije uspjela u tom pothvatu, izgleda da se između njih ipak nešto događa.

Kendall Jenner Kendall Jenner objavila golu fotku na Instagramu – poruka svima da je solo?

baka prase Jala Brat tokyo anja blaa nova pjesma hit glazba

Još vijesti